Βίκυ Καγιά: Δέκα φωτογραφίες της 7χρονης κόρης της που αξίζει να δείτε

Μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο πολύ. 

Βίκυ Καγιά: Δέκα φωτογραφίες της 7χρονης κόρης της που αξίζει να δείτε

Η Μπιάνκα Κρασσά πριν μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά της. Έγινε 7 ετών και η μαμά της, Βίκυ Καγιά, της ευχήθηκε και δημόσια αναρτώντας αρκετές φωτογραφίες της κόρης της.

«Ευτυχισμένα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις. Εύχομαι να έχεις μία μέρα γεμάτη γέλιο και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η μοναχοκόρη της μοιάζει και στους δύο γονείς της, ενώ από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς βλέποντάς την, είναι τα κατάξανθα μαλλιά της και το όμορφο χαμόγελό της.


https://www.instagram.com/p/CYKBtDwKX6o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση μαμάς - κόρης

Η Μπιάνκα είναι το πρώτο παιδί της γνωστής παρουσιάστριας. Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015. Εκτοτε η ζωή της άλλαξε. Η μητρότητα την άλλαξε. Όπως κάθε μαμά, είναι δίπλα στην κόρη της ( και τον γιο της Κάρολο) και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ο χρόνος που περνά μαζί τους είναι αδιαπραγμάτευτος.

Με την κόρη της έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές και πολλές από αυτές τις μοιράζεται στα social media. Ταξιδεύουν μαζί στο εξωτερικό , όπως πρόσφατα στο Παρίσι και απολαμβάνουν τις ομορφιές της χώρας μας με αρκετές αποδράσεις. Πρόσφατα είχαν επισκεφτεί τη Μύκονο όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και πολλές βόλτες.

Οι αναρτήσεις της με τη Μπιάνκα μαρτυρούν ότι λατρεύει την ιππασία, το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, όπως η μαγειρική.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δέκα πρόσφατες φωτογραφίες της Μπιάνκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved