Βίκυ Καγιά: Μπιάνκα και Κάρολος φτιάχνουν κεραμικά - Δείτε εικόνες

Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνά η Βίκυ Καγιά και η οικογένειά της.

Βίκυ Καγιά: Μπιάνκα και Κάρολος φτιάχνουν κεραμικά - Δείτε εικόνες

Πριν μερικές μέρες η παρουσιάστρια του Superstar δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο που την έδειχναν να απολαμβάνει τις βουτιές στη θάλασσα με την κόρη της και πριν λίγες ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες, δείχνοντάς μας τον μικρό Κάρολο και την Μπιάνκα να φτιάχνουν τα δικά τους κεραμικά αγγεία.

Οι Κυκλάδες βρίσκονται στην προτίμηση της Βίκυς Καγιά, γι' αυτό και κάθε καλοκαίρι η οικογένεια βρίσκεται σύσσωμη στην Μύκονο όπου και κάνει τις εξορμήσεις της στα γύρω νησιά του Αιγαίου.

Η Βίκυ Καγιά, θέλοντας να δώσει παραπάνω ερεθίσματα στα παιδιά της φέτος το καλοκαίρι, επισκέφθηκε εργαστήριο κεραμικής, όπου τα παιδιά της ήρθαν σε επαφή με τον πηλό.

ergastiri keramikis vicki kagia 1

Ο πηλός, είναι ένα υλικό που τα παιδιά λατρεύουν πολύ. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό υλικό που όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να δημιουργήσουν και να του δώσουν ό,τι σχήμα και μορφή θέλουν εκείνα. Οι δυνατότητες για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς, είναι ατελείωτες αλλά όταν τα παιδιά αποφασίσουν τι θέλουν να φτιάξουν, τα δάχτυλά τους "πιάνουν δουλειά" και δημιουργούν υπέροχα πράγματα.

Το ίδιο φαίνεται ότι έκαναν τόσο η Μπιάνκα όσο και ο Κάρολος για μέρα.

Η επαφή με τον πηλό και τα οφέλη

Μέσα από την επαφή με τον πηλό, τα παιδιά βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους και τεχνικές να υλοποιήσουν τις ιδέες και τους στόχους τους, βοηθώντας τα να "χτίσουν" αυτοπεποίθηση και τη δεξιοτεχνία τους. Παράλληλα, την ίδια στιγμή βιώνουν μια σωματική εμπειρία που προσφέρει πλούσια ερεθίσματα στο νευρικό σύστημα, ενθαρρύνει την λεπτή κινητικότητα και αυξάνει τη δυνατότητα συγκέντρωσης.

Δείτε τις αναρτήσεις από το εργαστήριο κεραμικής που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved