Βίκυ Καγιά: Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε τη νέα φώτο των παιδιών της

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία με τα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε τη νέα φώτο των παιδιών της

Η γιορτή της Μητέρας, στάθηκε αφορμή για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους αρκετές γνωστές μαμάδες, που δεν κάνουν συχνά αναρτήσεις με εκείνα. Ανάμεσα σε αυτές αυτές τις διάσημες μαμάδες και η Βίκυ Καγιά που ανήρτησε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία, δείχνοντάς μας μετά από καιρό την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και σε λίγο καιρό ξανά παρουσιάστρια του GNTM, όπως βλέπετε και εσείς κρατά στην αγκαλιά της τα δυο της παιδιά, που τρώνε παγωτό. Το σχόλιό της μαρτυρά την αγάπη που έχει όχι μόνο εκείνη για τα βλαστάρια της αλλά και όλες οι μαμάδες του κόσμου για τα παιδιά τους.

biki kagia paidia

"Η μεγαλύτερη αγάπη από όλες" έγραψε και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν όχι μόνο να βάλουν καρδούλες emoji και χαμογελάκια, αλλά να συμφωνήσουν και μαζί της.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε μία μέρα πριν τα γενέθλια του συζύγου της, Ηλία Κρασσά.


https://www.instagram.com/p/CdVLbHBKC7g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βίκυ Καγιά - Φώτο από το σπίτι με τα παιδιά

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά της. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι την ακολουθούν. Προτιμά μέσα από τον λογαριασμό της να διαφημίζει τη δουλειά της παρά την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, κάποιες φορές και με κάποιες αφορμές αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά της. Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι ομορφότερες, μιας και τη δείχνουν χωρίς μακιγιάζ σε απλές στιγμές. Στιγμές που ζει μια μαμά με τα μικρά της.

Εμείς διαλέξαμε 6 αγαπημένες μας. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved