Βίκυ Καγιά: Δείτε τα παιδιά της να χορεύουν στο σαλόνι του σπιτιού (vid)

Ο Κάρολος και η Μπιάνκα σε μεγάλα κέφια.

Βίκυ Καγιά: Δείτε τα παιδιά της να χορεύουν στο σαλόνι του σπιτιού (vid)

Η Βίκυ Καγιά πέρασε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της.Είχε την ευκαιρία να μαγειρέψει μαζί τους και παράλληλα να παίξουν πολύ στο σπίτι αφού άλλωστε λόγω καραντίνας δεν υπάρχουν επιλογές για άλλες δραστηριότητες.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή παρουσιάστρια είχε καιρό να δημοσιεύσει στιγμές με τα παιδιά της και οι αναρτήσεις που έκανε μας αποζημίωσαν με το παραπάνω.

Στην κουζίνα με τα παιδιά

Η γλυκιά μαμά μας μπήκε στην κουζίνα έχοντας παρέα τον Κάρολο και την Μπιάνκα και μαγείρεψαν. Όπως θα δείτε, τα παιδιά της είναι καθισμένα στον πάγκο της κουζίνας και παρακολουθούν τη μαμά τους καθώς ετοιμάζει το φαγητό. Η Μπιάνκα ως μεγαλύτερη τη βοηθάει κιόλας ενώ ο Κάρολος τις παρακολουθεί.

kagia

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε όμως κι άλλο στιγμιότυπο τα παιδιά της. Αυτή τη φορά τα αδέλφια είναι στο καθιστικό με το υπέροχο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και προσπαθούν να μιμηθούν το χορευτικό που βλέπουν στην τηλεόραση.

Τα δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν πολύ όπως και η μαμά τους που κατέγραψε τη στιγμή.






Οπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί τα παιδιά της Βίκυς Καγιά καθώς μεγαλώνουν μοιάζουν και στους δύο γονείς τους.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved