Βασιλική Μιλλούση: Η πιο γλυκιά selfie με τις κόρες της είναι αυτή

Μαμά και κόρες ποζάρουν στον φακό κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Βασιλική Μιλλούση: Η πιο γλυκιά selfie με τις κόρες της είναι αυτή

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι ξετρελαμένοι με τις δύο κόρες τους και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από παιχνίδια, δραστηριότητες, αλλά και απλά καθημερινά στιγμιότυπα στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν οι μικρές τρώνε πρωινό.

millousi kores kathimerinotita 2

Το ζευγάρι γιόρτασε το Πάσχα στην Μύκονο. Εκεί απόλαυσαν τον ανοιξιάτικο ήλιο, χαλάρωσαν και πέρασαν ακόμα περισσότερο χρόνο οικογενειακώς. Η γυμναστική δεν έλειπε βέβαια από το καθημερινό τους πρόγραμμα αν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram.


https://www.instagram.com/tv/CcsyebFIyfr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με φόντο την μυκονιάτικη θάλασσα το ζευγάρι ευχήθηκε στους ακολούθους του για το Πάσχα. Σύσσωμη η οικογένεια Πετρούνια ποζάρει στον φακό και τα δύο κορίτσια για ακόμα μία φορά κλέβουν τις εντυπώσεις. Η μικρή Λένια έχει κοτσιδάκι στα μαλλιά και χαιρετάει, ενώ η Σοφία, μάλλον πιο ντροπαλή, φοράει τα γυαλιά της και απλώς κοιτάει την κάμερα χαμογελώντας.


https://www.instagram.com/p/Ccu9WDvINVZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τη Μύκονο δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση μία ακόμα φωτογραφία με τις δύο κόρες της. Μία selfie αυθόρμητη, κάτω από τον ήλιο με την Λένια σε πρώτο πλάνο. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης χαμογελάει γλυκά στον φακό πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ.

selfie vasiliki millousi kori

Και επειδή ποτέ δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ζευγάρι με τις γλυκύτατες κόρες του, στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές ακόμα. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved