Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία μεγάλωσε και κάνει μόνη της πατίνι

Ντυμένη στα ροζ, η μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση κάνει πατίνι και το απολαμβάνει.

Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία μεγάλωσε και κάνει μόνη της πατίνι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τις δύο κόρες τους. Τα δύο κορίτσια τους τρελαίνουν με τα καμώματά τους και οι δύο γονείς φαίνεται να απολαμβάνουν τον ρόλο του πατέρα και της μητέρας όσο τίποτε.

Η Σοφία είναι η μεγάλη κόρη της οικογένειας. Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε και η μικρή της αδερφή, Λένια. Τα δύο κορίτσια συνοδεύουν συχνά τους γονείς τους στη γυμναστικής, του αρέσει να ζωγραφίζουν, να παίζουν, ενώ και οι δύο έχουν αδυναμία στα όμορφα αξεσουάρ και στο ροζ χρώμα.

lenia petrounia pop it

Η Βασιλική Μιλλούση καις ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τις κόρες τους, χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Μία ακόμα φωτογραφία δημοσίευσε η Ολυμπιονίκης μερικές ημέρες πριν από εξόρμησή τους. Μαμά και κόρες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν για άσκηση και παιχνίδι σε κοντινό γηπεδάκι. Η Σοφία πάντως έκανε μόνη της πατίνι και για ακόμα μία φορά είναι ντυμένη στα ροζ.

vasiliki millousi kori patini

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Καθημερινά στιγμιότυπα με τις κόρες τους

ΟΙ δύο γονείς περνούν με τις κόρες τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Τις παίρνουν μαζί τους στην προπόνηση, στα ταξίδια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί και απλά, καθημερινά στιγμιότυπα μαζί τους, όπως το παρακάτω.

millousi kores kathimerinotita 13

Ή όπως αυτό που οι δύο μικρούλες παίρνουν το πρωινό τους.

millousi kores kathimerinotita 2

Δείτε ακόμα περισσότερερς φορές που έχουν δημοσιεύσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved