Mαμά μοιράζεται τη χαρά και τη λύπη της μητρότητας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

  • Χιλιάδες χρήστες έχουν σχολιάσει το συγκινητικό βίντεο της Jessie Caroline Harrington
Mαμά μοιράζεται τη χαρά και τη λύπη της μητρότητας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

Το time-lapse βίντεο μοντάζ μιας μαμάς από το Τενεσί που χορεύει με το αγοράκι της έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές των χρηστών των social media στο Instagram και το TikTok.

«Ω Θεέ μου! Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, και έχω ένα μωρό μιας εβδομάδας, με άγγιξε απίστευτα. Τόσο γλυκά….μπράβο, μαμά», έγραψε μια χρήστης.

Στη λεζάντα του βίντεο της, η Jessie Caroline μίλησε για το τι σήμαινε για εκείνη η μητρότητα τον τελευταίο χρόνο.

«Αυτό το τραγούδι είναι λίγο λυπημένο για μένα», έγραψε, αναφερόμενη στο εξώφυλλο του Edward Sharpe και των Magnetic Zeros «Home» της καλλιτέχνιδας Edith Whiskers. «Και αυτό είναι κατάλληλο γιατί νομίζω ότι ακριβώς έτσι θα περιέγραφα την εμπειρία μου ως μητέρα μέχρι τώρα. Υπάρχουν μέρες που πραγματικά τρελαίνεσαι και άλλες φορές που νιώθεις ότι το να είσαι μητέρα είναι ο πιο γλυκός ρόλος στον κόσμο!»

«Το να επιλέγεις τη χαρά είναι καλό, αλλά το ίδιο είναι και να βιώνεις τα συναισθήματά σου. Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι άγρια. Αλλά τόσο αληθινή. Τόσο πολύ γλυκόπικρη. Ένας χρόνος», συνέχισε η 27χρονη μαμά.

Η ειλικρίνεια της Χάρινγκτον είναι αναζωογονητική σε έναν κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι γεμάτος με επεξεργασμένα πορτρέτα τελειότητας.


https://www.instagram.com/p/CbGE0CNLyfD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είναι πάντα ευχάριστο και εύκολο. Μερικές φορές, είμαστε όλοι λυπημένοι μαζί, αλλά είμαστε μαζί και αυτό είναι τουλάχιστον σημαντικό».

Αυτή η δήλωση της υπέροχης αυτής γυναίκας, μας άγγιξε ιδιαίτερα. Πράγματι όλοι είμαστε μαζί σε αυτό, όχι μόνο οι μανούλες, αλλά όλοι οι άνθρωποι κρατάμε στα χέρια μας την ίδια «βεντάλια» συναισθημάτων, και αυτό είναι τόσο παρηγορητικό, τόσο ανθρώπινο.


https://www.instagram.com/p/CYZXHRSr_KB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεό της έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και πάνω από 15.000 likes στο Instagram.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο


https://www.instagram.com/reel/Cb240Y2PxPY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved