Tik Tok βίντεο διάσημων με τα παιδιά τους - Ό,τι πιο αστείο θα δείτε σήμερα (vid)

Διάσημα παιδιά που δημιούργησαν Tik Tok βίντεο με τους γονείς τους.

Tik Tok βίντεο διάσημων με τα παιδιά τους - Ό,τι πιο αστείο θα δείτε σήμερα (vid)

Η Reese Witherspoon κι άλλοι διάσημοι μαθαίνουν το Tik Tok από τα παιδιά τους!

Οι διάσημοι μαθαίνουν γι' αυτή τη νέα εφαρμογή από τα παιδιά τους και εκείνα το διασκεδάζουν πολύ.

Η κόρη της Courtney Cox έχασε την υπομονή της όταν προσπαθούσε να δείξει τη χορογραφία που ήθελε στη μαμά της, η Reese Witherspoon στην κυριολεξία ντρόπιασε τον γιο της Deacon και ο Romeo Beckham χρησιμοποίησε τη φήμη της μητέρας του, μιας πρώην Spice Girl για να αποκτήσει followers. Σύμφωνα με την Victoria Beckham aka Posh Spice, της ζήτησε να χορέψουν μαζί το «Spice Up Your Life» ώστε να μαζέψει followers.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα παραπάνω ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα καθώς και άλλων διάσημων γονιών και παιδιών τα κατορθώματα στο Tik Tok.



Τι είναι το Tik Tok;

Σύμφωνα με το saferinternet4kids.gr, το Tik Tok (παλαιότερα γνωστό ως musical.ly) είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο. Η Tik Tok ανήκει στην ίδια μητρική εταιρεία που αγόρασε το μουσικό λογισμικό Musical.ly πέρυσι και φέτος όλοι οι χρήστες του Musical.y αυτόματα μεταφέρθηκαν στην Tik Tok.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δημιουργήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν βίντεο διάρκειας έως και 15 δευτερόλεπτων. Τα βίντεο συνήθως προβάλλουν lip-syncing (συγχρονισμός χειλιών με το τραγούδι), χορογραφίες και παρωδίες. Όπως στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην Tik Tok οι χρήστες μπορούν να πατήσουν “like”, να σχολιάσουν τα βίντεο που δημοσιεύονται καθώς επίσης να κάνουν remix με αυτά και να τα δημοσιεύσουν ξανά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved