Στέλιος Κρητικός: Το νέο ξεκαρδιστικό Tik Tok βίντεο με τους γιους του αξίζει να το δεις (vid & pic)

O διάσημος μπαμπάς και οι γιοι του, Άρης και Μιχαήλ-Άγγελος πρωταγωνιστούν σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Στέλιος Κρητικός: Το νέο ξεκαρδιστικό Tik Tok βίντεο με τους γιους του αξίζει να το δεις (vid & pic)

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο γιους από τον πρώτο του γάμο και μία κόρη, από τον δεύτερο.

Η Κόμησσα, είναι η μεγάλη του αδυναμία, καθώς είναι η μοναχοκόρη του και η μικρότερη από τα άλλα παιδιά του. Πολύ συχνά όμως ανεβάζει φωτογραφίες και με τους δύο γιους του, δείχνοντάς μας πώς περνάει το χρόνο μαζί τους και πόσο δεμένοι είναι.

Με τον μεγάλο του γιο Μιχαήλ - Άγγελο, που συμμετείχαν στο Globetrotters, αναλαμβάνουν μαζί διάφορες δουλειές που τους προτείνουν όπως η πρόσφατη διαφήμιση γνωστής εταιρείας εσωρούχων ενώ ο Άρης πηγαίνει ακόμα σχολείο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει τόσο ο ίδιος ο ηθοποιός όσο και οι γιοι του στο Instagram, είναι πάντα απολαυστικά. Μπαμπάς και γιοι έχουν χιούμορ και μας το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές με τις αναρτήσεις τους.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή ενός Tik Tok βίντεο που ανέβασε ο Στέλιος Κρητικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και οι τρεις τους... "τραγουδάνε" και μας προσφέρουν απίστευτες στιγμές γέλιου.


https://www.instagram.com/p/B_R4-q8psmO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στέλιος Κρητικός είναι πολύ δεμένος με τα παιδιά τους και οι φωτογραφίες που μοιράζεται συχνά μας, το αποδεικνύουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved