Πέννυ Μπαλτατζή: Πιο γλυκιά από ποτέ - Ποζάρει στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η τραγουδίστρια κρατά την κοιλιά της και χαμογελά στον φακό.

Πέννυ Μπαλτατζή: Πιο γλυκιά από ποτέ - Ποζάρει στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Αντίστροφα μετρά η Πέννυ Μπαλτατζή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε τέλη του περασμένου Γενάρη με μία ανάρτησή της στο Instagram:

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι....

Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχή. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα...

Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis

Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα.»


https://www.instagram.com/p/CY6MaiWo18c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Απρίλιο αποκάλυψε και ότι το μωρό που περιμένει είναι κοριτσάκι. Την αποκάλυψη έκανε και πάλι μέσω Instagram δημοσιεύοντας μία υπέροχη φωτογραφία με μία ζωγραφιά στην φουσκωμένη κοιλίτσα της που έγραφε «little sister», δηλαδή «μικρή αδερφή».


https://www.instagram.com/p/CcVBxi5rE5a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίατρια είνια ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χθες δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της, από τις πιο γλυκές που έχει αναρτήσει στο προφίλ της. Αυτή τη φορά ήταν μία selfie τραβηγμένη από ψηλά. Η Πέννυ Μπαλτατζή κάθεται στην πολυθρόνα κρατά την κοιλιά της με το ένα χέρι, ενώ παράλληλα χαμογελά στον φωτογραφικό φακό.

Πέννυ Μπαλτατζή: Έτοιμος για τον ρόλο του μεγάλου αδερφού ο Κάρολος

Η τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Μάιο. Ο Κάρολος όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά του και είναι ένα αγόρι χαριτωμένο και χαμογελαστό.


https://www.instagram.com/p/CbnGKDwsrUL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του στον λογαριασμό της στο Instagram και βλέποντας μερικές από τις τελευταίες βλέπουμε ότι το αγοράκι είναι έτοιμο να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.

penny mpaltatzi gios fotografies

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Πέννυ Μπαλτατζή με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved