Πετρούνιας - Μιλλούση: Με τουρμπάνι στο κεφάλι και ανοιξιάτικο λουκ η κόρη τους

Μαθήματα στιλ παραδίδει για ακόμα μία φορά η μικρή Λένια.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Με τουρμπάνι στο κεφάλι και ανοιξιάτικο λουκ η κόρη τους

Η Βασιλική Μιλλούση και o Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τις κόρες τους και οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις με το νάζι και το στιλ τους.

Μία φωτογραφια με τη μικρή της κόρη δημοσίευσε πρόσφατα η διάσημη μαμά. Η αθλήτρια απαθανάτισε την Λένια στην εξοχή με σούπερ ανοιξιάτικο λουκ: τουρμπάνι σε γκρι χρώμα στο κεφάλι, μακό μπλουζάκι και λεοπάρ κολάν. Δεν κοιτάει τον φακό, αλλά δύο λουλουδάκια που κρατά στα χέρια της.

millousi kori stil anoiksi

Για ακόμη μία φορά η μικρούλα παραδίδει μαθήματα στιλ, αν και δε φοράει το αγαπημένο της χρώμα που μάλλον είναι το ροζ, κρίνοντας από άλλες φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι στο παρελθόν.

lenia petrounia pop it

Το δικό της προσωπικό στιλ έχει και η μικρή Σοφία. Πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση την είχε απαθανατίσει να φτάχνει κέικ φορώντας καπέλο και μπλουζάκι με καρδούλες...

millousi kori ftiaxnei keik

... ενώ σε μία από τις τελευταίες αναρατήσεις της αθλήτριας, μαμά και κορη είναι ντυμένες ασορτί.

vasilikimillousi me sofia1

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια και τόσο ο Ολυμπιονίκης όσο και η Βασιλική Μιλλούση, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από όσα κάνουν με τις κόρες τους μέσα στην καθημερινότητά τους. Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved