Βασιλική Μιλλούση- Σοφία Πετρούνια: Είναι υπέροχες με τα ανοιξιάτικα σύνολά τους

Μαμά και κόρη φόρεσαν παρόμοια, ανοιξιάτικα, outfits.

Βασιλική Μιλλούση- Σοφία Πετρούνια: Είναι υπέροχες με τα ανοιξιάτικα σύνολά τους

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της Σοφία, στην οποία είναι ντυμένες με ανοιξιάτικα σύνολα.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το ροζ, το σιέλ ενώ όσον αφορά το σχέδια, όπως βλέπετε, δεν θα μπορούσε να είναι πιο άνετα.

vasilikimillousi me sofia1

Η γνωστή αθλήτρια το τριήμερο που πέρασε ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες στον λογαριασμό της όχι μόνο με τη Σοφία αλλά και την Λένια.

Οι δύο αδελφούλες κοιμούνται στο καρότσι κι έτσι η μαμά μπορεί να πιει τον καφέ της με μια σχετική ηρεμία.

millousi

Στη δεύτερη ανάρτηση είναι με την Σοφία αγκαλιά στην παραλία της Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας: «Μέχρι το τέλος του κόσμου ‼️ (Ελπίζω να μην είναι προφητικό ?)#sofia #mygirl #love».

vasilikimillousi me sofia

Στη Θεσσαλονίκη πήγαν οικογενειακώς καθώς και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ανάρτηση με την μικρή του κόρη, την Λένια. Την κρατά από το χέρι έχοντας πίσω ως φόντο τον Θερμαϊκό.«Μια αγάπη τόση όση και η θάλασσα ! #babylenia #weekend #love #petrounias», ήταν το δικό του σχόλιο.


https://www.instagram.com/p/Cbk2cTZAuhK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μαζί με την σύζυγο του, περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τις κόρες τους. Όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις τους, τις παίρνουν μαζί τους στις προπονήσεις, τις πηγαίνουν στις κούνιες, παίζουν στο σπίτι και όχι μόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved