Τζένη Μπότση: Άργησε αλλά το βρήκε - Τι πήρε για την κόρη της και της έλυσε τα χέρια

Μαμά και κόρη, μαζί στην κουζίνα.

Τζένη Μπότση: Άργησε αλλά το βρήκε - Τι πήρε για την κόρη της και της έλυσε τα χέρια

Η Τζένη Μπότση περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη τη, Αλίκη αν και οι αναρτήσεις με τη μικρούλα στα social media είναι σπάνιες. Ακόμα και αυτές τις λίγες φορές όμως που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή έχει μιλήσει για την κόρη της, αναφέρει το πόσο δεμένες είναι και το πόσα πράγματα κάνουν μαζί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την αποκαλεί «αυτοκολλητάκι».

Το ίδιο αναφέρει και στην τελευταία της ανάρτηση με την μικρή Αλίκη. Στη δημοσίευσή της η Τζένη Μπότση μιλάει για το νέο αντικείμενο που πήρε στην κόρη της και που της έλυσε τα χέρια. Ποιο ήταν αυτό; Ένας πύργος εκμάθησης. Η ηθοποιός λατρεύει να μαγειρεύει και στην τέχνη της μαγειρικής έχει μυήσει και την Αλίκη. Μαμά και κόρη μαγειρεύουν συχνά μαζί και ένας πύργος εκμάθησης βοηθάει το μικρό κορίτσι να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία.

«Άργησα αλλά το βρήκα…

Με την Αλίκη κάνουμε μαζί σχεδόν τα πάντα.

Το μαγείρεμα ήταν πάντα μια ωραία στιγμή μέσα στη μέρα μας. Ίσως επειδή μου αρέσει εμένα πολυ να μαγειρεύω, το έχει αγαπήσει και εκείνη. Είχαμε όμως κάποιες τεχνικές δυσκολίες ?. Την έβαζα στο καρεκλάκι του φαγητού και της ήταν χαμηλό, την ανέβαζα στην καρέκλα και με το ένα χέρι την κρατούσα για να μην πέσει και με το άλλο μαγειρευα…

Και ξαφνικά βρήκα τη λύση, και μάλιστα στην καλύτερη της μορφή. Πήρα έναν Πύργο Εκμάθησης και έτσι μπορεί να ανεβαίνει , να μαγειρεύουμε και να είναι ασφαλής!»

tzeni mpotsi kori 5

Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία, η ηθοποιός δημοσίευσε ακόμα μία σε Instagram Story.

aliki tzeni mpotsi kouzina

Πύργος Εκμάθησης – Ποια τα οφέλη για το παιδί

Ο πύργος εκμάθησης ή ό «learning tower» πως είναι γνωστός στα αγγλικά, είναι στην ουσία ένας πύργος τύπνου σκαμνί, στον οποίο το παιδί μπορεί να ανεβαίνει και να κάνει διάφορες καθημερινές δραστηριότητες. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει στην κουζίνα, στο μπάνιο και σε δραστηριότητες όπως η μαγειρική ή η προσωπική υγιεινή.

Χρησιμοποιώντας τον πύργο εκμάθησης το παιδί γίνεται πιο ανεξάρτητο, πιο αυτόνομο, αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς του επιτρέπεται να ανακαλύψει τις δυνάμεις του.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved