Τζένη Μπότση: Η τρυφερή ανάρτηση με τη κόρη της και η ανάμνηση από τον μπαμπά της

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες με την κόρη της και έκανε μια εξομολόγηση για τα δικά της παιδικά χρόνια.

Τζένη Μπότση: Η τρυφερή ανάρτηση με τη κόρη της και η ανάμνηση από τον μπαμπά της

Η Τζένη Μπότση έκανε μια βόλτα στο Κεφαλάρι. Βόλτα που έκανε και εκείνη όταν ήταν παιδί με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τον μπαμπά της. Εκεί, όπως η ίδια αποκάλυψε έκανε μια ευχή, πετούσε ένα κέρμα και εύχονταν για μία αδερφή. Ευχή, που όπως γνωρίζετε και εσείς έχει πραγματοποιηθεί μιας και η ηθοποιός έχει μια γλυκιά αδερφή. Τη Ρόζι.

jennybotsi anartiseis 1
jennybotsi anartiseis 2

"Θα σας πω μια ιστορία….
Όταν ήμουν μικρή , με πήγαινε ο μπαμπάς μου στην πλατεία στο Κεφαλάρι, για βόλτα και πάντα πετούσα ένα κέρμα μέσα και έκανα την ίδια ευχή: να αποκτήσω μια αδερφή. Κάποιος με άκουσε και μου έστειλε την καλύτερη αδερφή στον κόσμο!

Σήμερα βρέθηκα εκεί την Αλίκη. Καθίσαμε οκλαδόν δίπλα στη λίμνη, και της είπα αυτή την ιστορία… Πέταξε και εκείνη κέρμα και φώναξε : Να έχουμε υγεία…?. Δεν ξέρω γιατί αλλά σας τα γράφω αυτά και τα μοιράζομαι μαζί σας…. Ίσως γιατί η συγκίνηση που αισθάνθηκα μπορεί να μας γλυκάνει όλους και να θυμόμαστε πάντα τις απλές στιγμές που μας έκαναν ενηλίκους…. @rosie_botbot σε ευχαριστώ που πάντα , αν και μακριά , είσαι δίπλα μου"

Η αδερφή της Τζένης Μπότση

Αν θυμάστε στο παρελθόν η Τζένη Μπότση, είχε δείξει την αδερφή της αγκαλιά με την κόρη της όταν ακόμη ήταν μωρό, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.


https://www.instagram.com/p/CWaKzgggdFk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ξεχωριστές αναρτήσεις με την Αλίκη

Η κάθε ανάρτηση με την Αλίκη είναι ξεχωριστή. Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεχωρίσαμε και εμείς και μπορείτε να τις δείτε στη gallery παρακάτω. Όλες δείχνουν την αδυναμία στον κατάξανθο αυτό άγγελο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved