Αλέξανδρος Μπουρδούμης: #ΒολταΣτηΓειτονια με τον γιο του

Ο μικρός Αναστάσης και η Λένα Δροσάκη περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι. 

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον γιο του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο μικρός Αναστάσης θα γίνει δύο ετών σε μερικούς μήνες και είναι σε μία ηλικία που περπατάει μόνος του και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του. Η ηθοποιός του έχει αδυναμία και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του φωτογραφίες και βίντεο του κατάξανθου αγοριού.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του είναι η παρακάτω. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λένα Δροσάκη και ο γιος τους βγήκαν για περπάτημα στην γειτονιά και ο ηθοποιός απαθανάτισε τη σύζυγό του και τον μικρό Αναστάση να περπατούν χέρι-χέρι. Μάλιστα στο Instagram Story που δημοσίευσε χρησιμοποίησε και το hashtag #βολταστηγειτονια

Τι άλλο κάνουν μπαμπάς και γιος στην καθημερινότητά τους; Παίζουν μαζί, μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ηθοποιός με τον γιο του από μωρό ακόμα είναι υπέροχες μίας προς μία. Ας τις θυμηθούμε.

Από τα πρώτα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει ο διάσημος μπαμπάς με τον γιο του ήταν το παρακάτω. Και οι τρεις τους είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και κοιμούνται.



Άλλη φωτογραφία είναι αυτή με τον ηθοποιό που ταΐζει τον γιο του λίγο αφού ξεκίνησε τις πρώτες στερεές τροφές.



Ο μικρός Αναστάσης κοιμάται και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παίρνει την πιο απίθανη πόζα.



Και μία φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του μικρού.



Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή με τον ηθοποιό να ξυρίζεται και το αγοράκι να πειράζει τον αφρό ξυρίσματος δίπλα του.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved