Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο κατάξανθος γιος του μεγάλωσε και άλλαξε πολύ

Θα το διαπιστώσετε βλέποντας τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο κατάξανθος γιος του μεγάλωσε και άλλαξε πολύ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράστηκε για ακόμα μια φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια όμορφη φωτογραφία του γιου του, Αναστάση.

Δεν είναι όμως μόνος του αλλά και με την μητέρα και τη γιαγιά του. Πρόκειται για μια αυθόρμητη φωτογραφία καθώς τόσο η Λένα Δροσάκη όσο και η μαμά της, δείχνουν απορροφημένες στην κουβέντα τους αγνοώντας ότι ο ηθοποιός τις απαθανατίζει.


https://www.instagram.com/p/CTRXg6xiREo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε, ο γιος του ζευγαριού που έγινε ενός έτους, τον περασμένο Ιούλη, έχει μεγαλώσει, παραμένει ξανθός και απ΄όσο μπορούμε να διακρίνουμε μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Ο ηθοποιός είναι από τους μπαμπάδες που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του, είχε ( και έχει) ενεργό ρόλο στη φροντίδα του, συμμετέχοντας από το άλλαγμα της πάνας μέχρι το τάισμα.

Μάλιστα στο παρελθόν έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα με τον Αναστάση,άλλες αστείες κι άλλες τρυφερές.


https://www.instagram.com/p/CRk7l7lst8I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ίδιος νιώθει ευλογημένος για την οικογένεια που κατάφερε να δημιουργήσει και σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:

“Η αυγή μου και το χάραμα μου!
Η αρχή μου και το τέλος μου!
Το καλοκαίρι μου!
Η ζωή μου όλη!
#myfamily #myloveones #μπουρδουμακι ? @lenakidrs”.

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τον γιο του αλλά και τη γυναίκα του ξεχωρίσαμε τις πιο πρόσφατες και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved