Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γιος του μαγειρεύει στην καινούρια τους κουζίνα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γιος του μαγειρεύει στην καινούρια τους κουζίνα

Πρόσφατα η Μπουρδουμοοικογένεια, όπως αποκαλεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την οικογένειά του, μετακόμισε σε νέο σπίτι και ήδη ο ηθοποιός μας έχει δείξει μερικές γωνιές του όπως το σαλόνι με την μεγάλη βιβλιοθήκη και την εντυπωσιακή πολυθρόνα.

aleksandros mpourdoumis gios kouzina 1

Χθες, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο του, αυτή τη φορά από την καινούρια τους κουζίνα. Ο Αναστάσης έσπευσε να τη δοκιμάσει και ο διάσημος μπαμπάς απαθανάτισε τον μικρό σεφ επί τω έργω.

«To #μπουρδουμακι ξεκίνησε ήδη τις δοκιμές του στη καινούργια μας κουζίνα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

mpourdoumis gios kouzinaa

Τι μαθαίνουν τα παιδιά μαγειρεύοντας;

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και πολύ ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας τα παιδιά εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, εξοικειώνονται με τρόφιμα, ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους και μαθαίνουν να συγκεντρώνονται.

Τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τη μαμά ή τον μπαμπά στην κουζίνα ήδη από νωρίς, πάντα βέβαια κάνοντας πράγματα ανάλογα με την ηλικία τους. Ο γιος του ηθοποιού πάντως είναι μόλις 1,5 και το απολαμβάνει.

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο του και η αδυναμία που του έχει είναι εμφανής. Μπαμπάς και γιος παίζουν, πηγαίνουν βόλτες και κάνουν πολλές ακόμα δραστηριότητες μαζί, από όταν ακόμα το Μπουρδουμάκι ήταν πολύ μωρό.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved