
Λευτέρης Πετρούνιας: Κάνει προπόνηση υπό το βλέμμα της κόρης του - Απίθανες φώτο
«Όταν με κοιτάς μόνο δύναμη μπορώ να παίρνω !» σχολίασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες του. Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι από την καθημερινότητά του τόσο στο σπίτι όσο και στο γυμναστήριο.
Χθες λοιπόν ανάρτησε ακόμα δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram καθώς γυμναζόταν με την Σοφία να τον παρακολουθεί με θαυμασμό.
Τόσο ο ίδιος όσο και η Βασιλική Μιλλούση περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουν μαζί τους στον αθλητικό χώρο που έχουν δημιουργήσει.
Ο Ολυμπιονίκης έχει αδυναμία στις κόρες του γι΄αυτό και τις αφήνει να τον κάνουν ό, τι θέλουν. Ζωγραφίζουν μαζί, παίζουν επιτραπέζια ενώ έχει μπει ακόμα και μέσα στην κούνια για χάρη τους.
Όταν είναι με την Σοφία και την Λένια το χαμόγελο δεν φεύγει από το πρόσωπό του και είναι από τις στιγμές που απολαμβάνει περισσότερο από καθετί.
Δεν τις ξεχωρίζει και προσπαθεί να κάνει μαζί τους πράγματα ανάλογα με την ηλικία τους. ‘Αλλωστε έχουν μόλις ένα χρόνο διαφορά.
Δείτε κι άλλες αναρτήσεις με τις κόρες του στη gallery που ακολουθεί.





Διαβάστε επίσης
Πετρούνιας - Μιλλούση: Με τουρμπάνι στο κεφάλι και ανοιξιάτικο λουκ η κόρη τους
Λευτέρης Πετρούνιας: Οι φώτο με τις δύο γυναίκες της ζωής του
Λευτέρης Πετρούνιας: Ποζάρει με την κόρη του και η μικρή κλέβει τις εντυπώσεις με το ντύσιμό της
Λευτέρης Πετρούνιας: Ξαπλωμένος με την κόρη του στο κρεβάτι – Δείτε τις αστείες φώτο
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.