Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Οι απίθανες αναρτήσεις του Σαββατοκύριακου

Ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο πέρασαν οι μικρές διδυμούλες μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά τους.

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Οι απίθανες αναρτήσεις του Σαββατοκύριακου

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό το Σαββατοκύριακο και το αφιέρωσαν εξολοκλήρου στις δίδυμες κορούλες τους, που μάλιστα τράβηξαν τις εντυπώσεις.

Η οικογένεια Τανιμανίδη, βγήκε για brunch το πρωί της Κυριακής και επισκέφθηκε τον καλό της φίλο, ηθοποιό, Μάνο Γαυρά. Ο ηθοποιός μάλιστα ανήρτησε βίντεο με στιγμιότυπα που δείχνουν την Φιλίππα και την Αριάνα στα καρότσια τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς οι μικρούλες έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν αρχίσει να αλληλοεπιδρούν με αρκετά πράγματα γύρω τους. Τους αρέσει να αγγίζουν καινούρια αντικείμενα και να τα επεξεργάζονται, όπως κάνουν άλλωστε όλα τα μωρά της ηλικίας τους.

Για παράδειγμα, οι μεγάλοι κατάλογοι με το μενού, είναι αρκετά ενδιαφέροντες όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η μία από τις δίδυμες μάλιστα, τον κρατά στα χέρια της και δείχνει να εντυπωσιάζεται από το μεγάλο μέγεθος που έχει.

Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά

Ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις μέσα από τα άρθρα μας είναι αυτός κατά τον οποίο οι γονείς μοιράζονται εμπειρίες με τα παιδιά τους, κάνουν δραστηριότητες από κοινού που αποτελούν πηγή ικανοποίησης για εκείνα και συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς.

Δείτε τις αναρτήσεις από το Σαββατοκύριακο της Αριάνας και της Φιλίππας στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved