Τανιμανίδης – Μπόμπα: Ο «παιδότοπος» των διδύμων στο σπίτι είναι η χαρά του παιδιού

Έναν mini παιδότοπο με πλαστικό φράχτη σε παστέλ χρώματα έχουν φτιάξει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο εσωτερικό του σπιτιού για τις δίδυμες κόρες τους.

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Ο «παιδότοπος» των διδύμων στο σπίτι είναι η χαρά του παιδιού

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης χρησιμοποιούν συχνά τα social media για να μοιραστούν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Η ζωή τους έχει αλλάξει μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους και τους τελευταίους μήνες η Φιλίππα και η Αριάνα πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις αναρτήσεις τους.

Η Χρίστινα Μπόμπα δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις βόλτες τους, τα πρώτα γεύματα με στερεές τροφές, τα παιχνίδια στο σπίτι. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εμπειρίες της, ενώ δεν είχε λίγες οι φορές που έχει ζητήσει και συμβουλές από μαμάδες που την ακολουθούν.


https://www.instagram.com/p/CTsD5ulIicc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι εξίσου ξετρελαμένος με τις δίδυμες κόρες του και δημοσιεύσει συχνά βίντεο και φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/tv/CZG994tqa1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι και μέσα από τις αναρτήσεις τους έχουμε πάρει μία γεύση από τα ευρύχωρα δωμάτια και τη διακόσμηση που έχουν επιλέξει.

Στο καινούριο τους σπίτι, μάλιστα, έχουν φτιάξει και έναν μικρό παιδότοπο με πλαστικό φράχτη, παιδική κούνια και χαλιά, για να μπορούν τα δύο κορίτσια να παίζουν άνετα και με ασφάλεια τώρα που έχουν μεγαλώσει. Ο φράχτης είναι ροζ και λευκός ενώ τα χαλιά που έχουν βάλει στο πάτωμα έχουν διάφορα χρώματα και παιδικά σχέδια.


https://www.instagram.com/tv/Ca5EHYajP0m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την εναλλακτική αυτή προτίμησαν αντί για το κλασικό πάρκο και ειδικά σε περιπτώσεις δύο παιδιών, ένας πιο άνετος και προστατευμένος χώρος με μαλακά χαλιά στο δάπεδο και παιχνίδια, είναι σίγουρα πιο λειτουργικός. Αυτό άλλωστε φαίνεται να είναι και το τελευταίο trend και πολλοί είναι οι γονείς που προτιμούν αντίστοιχες λύσεις για να δημιουργήσουν έναν χώρο ασφαλή για να παίζουν άνετα τα παιδιά. Στην αγορά υπάρχουν διάφορες επιλογές.

Δείτε για παράδειγμα τον παρακάτω φράχτη που έχει και ενσωματωμένη μπασκέτα και ασορτί χαλί.


https://www.instagram.com/p/CbIA6KnM0C-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε βέβαια να βάλετε ό,τι χαλί ή μοκέτα θέλετε και να επιλέξετε παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CT4YSeKNxDQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος που θα φτιάξετε για να παίζει το μωρό, εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι σας. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε έναν μικρότερο φράχτη και να αξιοποιήσετε τη γωνία ενός τοίχου.


https://www.instagram.com/p/CbHhbSNv1fC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο εσωτερικό μπορείτε να βάλετε παιχνίδια, μαξιλάρες και ό,τι άλλο θέλετε ανάλογα και με την ηλικία του παιδιού.


https://www.instagram.com/p/CPmqzDmHjui/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved