Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε φώτο με μία από τις δίδυμες

Μια πανέμορφη φωτογραφία δημοσίευσε με μία από τις ανιψιές της η Κασσιανή Τανιμανίδη.

Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε φώτο με μία από τις δίδυμες

"Χαζοθεία" η Κασσιανή Τανιμανίδη και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει κάθε φορά με τις δίδυμες ανιψιές της. Τελευταία φορά που είχε κάνει αναρτήσεις με τις μικρές ήταν τον Φεβρουάριο του 2022, τότε που η οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη έκανε το πρώτο της αεροπορικό ταξίδι. (Δείτε εδώ πώς ταξίδεψαν για πρώτη φορά με τις δίδυμες).

Η Κασσιανή Τανιμανίδη, όπως φαίνεται το τριήμερο το πέρασε στην Αθήνα και δίπλα στις αγαπημένες της ανιψιές. Μπορεί στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω να εμφανίζεται μόνο με τη μία μικρή, όμως πέρασε αρκετό χρόνο τόσο με την Αριάνα όσο και τη Φιλίππα.

"Happiness is you #nieceslove #crazyforyou - Ευτυχία είσαι εσύ" σχολίασε συνοδεύοντας με τα hashtag "η αγάπη της ανιψιάς" και το "τρελή για εσένα".

Όπως μπορείτε να δείτε ανιψιά και θεία, κάνουν κούνια και απολαμβάνουν η μία τη συντροφιά της άλλης.

kassiani tanimanidi foto me didimes 1

Άλλη μια από τις φωτογραφίες της ήταν και αυτή εδώ που τη δείχνει εν δράσει με τις μικρές. Όπου "εν δράσει" βάλτε βόλτα με τα καρότσια στο πάρκο της γειτονιάς. "Θεία εν δράσει #inlove #redforlove #parkwalk #doublelove", είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία της.

kassiani tanimanidi foto me didimes 3

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες της θείας Κασσιανής με τις ανιψιές της, Αριάνα και Φιλίππα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved