Σάκης Τανιμανίδης: Πρωινά παιχνίδια με τις δίδυμες

Μία φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα δημοσίευσε η Χριστινα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης: Πρωινά παιχνίδια με τις δίδυμες

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες του. Συχνά βλέπουμε στο Instagram account του ίδιου ή της Χριστίνας Μπόμπα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια, τις αγκαλιές και τις βόλτες που κάνουν μαζί.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, δημοσίευσε αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα. Η διάσημη μαμά φωτογράφισε τον Σάκη Τανιμανίδη με τα δύο κορίτσια την ώρα που παίζουν το πρωί. Τα δύο κοριτσάκια φοράνε ασορτί κορμάκια σε ροζ χρώμα και στέκονται όρθια σε ένα εκπαιδευτικό τραπέζι για βρέφη.

tanimanidia paixnidia didimew

Σάκης Τανιμανίδης: Ένας τρυφερός μπαμπάς - Στιγμιότυπα με τις κόρες του

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ ενεργοί στα social media. Από όταν γεννήθηκαν οι κόρες τους δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα με τα δύο κοριτσάκια και η διάσημη μαμά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους απορίες, σκέψεις και εμπειριες για όσα βιώνει ως μαμά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την πρώτη στιγμή που κράτησε τις κόρες του αγκαλιά ξετρελάθηκε μαζί τους. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Instagram με την οποία και ανακοίνωσε τη γέννηση των δύο κοριτσιών.


https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

Έκτοκτε και ο ίδιος έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Τις ταΐζει, παίζει μαζί τους, πηγαίνουν βόλτες.


https://www.instagram.com/p/CXGKQvojlBb

Το ζευγάρι έχει μάλιστα ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο οικογενειακό του ταξίδι και η Χριστίνα Μπόμα μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα.


https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzB

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογαφίες του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved