Νικολέττα Ράλλη: «Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο είναι το να είσαι γονιός»

Αυτή τη διαπίστωση έκανε η γνωστή παρουσιάστρια, μένοντας στο σπίτι για έναν περίπου μήνα

Νικολέττα Ράλλη: «Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο είναι το να είσαι γονιός»

Καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου, το Open έκανε σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Πολλές εκπομπές ματαιώθηκαν, μεταξύ αυτών και της Νικολέττας Ράλλη, « Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Το πρόγραμμα της γνωστής παρουσιάστριας άλλαξε κι εκεί που έλειπε αρκετές ώρες για τις ανάγκες της εκπομπής, πλέον …είχε άφθονο χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με την κόρη της αλλά και με την οικογένειά της.

Σε αυτό τον ένα μήνα έκανε επίσης μια σημαντική διαπίστωση: «Μένοντας στο σπίτι περίπου για ένα μήνα, εξακρίβωσα ότι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο, είναι το να είσαι γονιός! Αλλά και η πιο όμορφη, ενδιαφέρουσα, συναρπαστική, διδακτική», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε παράλληλα μια όμορφη φωτογραφία της κόρης της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ, να κοιτάζει με ενδιαφέρον μια χελώνα.


https://www.instagram.com/p/Cbmt-yaLbVM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βάφτιση και ο γάμος

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr το καλοκαίρι σχεδιάζουν να γίνει ή βάφτιση της κόρης της η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος. Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι το Σάββατο 11 Ιουνίου, την ημέρα που η μικρή Σοφία θα γίνει 2 ετών. Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχει μια όσο το δυνατόν πιο όμορφη καθημερινότητα με την οικογένειά της και να χαίρεται την κάθε στιγμή.

Όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved