Νικολέττα Ράλλη: Το θρεπτικό φαγητό που δίνει στην κόρη της

Η παρουσιάστρια απαθανάτισε την μικρή Σοφία εν ώρα φαγητού.

Νικολέττα Ράλλη: Το θρεπτικό φαγητό που δίνει στην κόρη της

Όσο η Σοφία μεγαλώνει, τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε στις αναρτήσεις της μαμάς της. Η Νικολέττα Ράλλη ήταν ανέκαθεν πολύ ενεργή στα social media και μετά τη γέννηση της κόρης τον Ιούνιο του 2020, δημοσιεύει συχνά και φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα και ζωή.

Η παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εμπειρίες, ζητάει τη γνώμη τους και δίνει και η ίδια συμβουλές. Από τα hot θέματα για τις μαμάδες είναι φυσικά αυτό της παιδικής διατροφής και ανά διαστήματα καιη ίδια δίνει tips και μοιράζεται γεύματα της κόρης της.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με την μικρή Σοφία εν ώρα φαγητού δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη χθες. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε την κόρη της στο καρεκλάκι φαγητού και μπροστά της ένα πιατάκι με μπρόκολο, ένα με πένες από φακές και λίγο τυρί.

nikoletta ralli fagito

Μπρόκολο τα οφέλη στη διατροφή του μωρού

Το μπρόκολο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, βιταμίνες Α, C, Κ1, Β1, Β6 και Ε, φολικό οξύ, μαγνήσιο, σελήνιο, φώσφορο, κάλιο, καροτενοειδή και φυτικές ίνες. Ανήκει στο είδος των σταυρανθών λαχανικών, τα οποία οι ειδικοί προτείνουν να συμπεριλαμβάνονται στο διαιτολόγιο της εβδομάδας τρεις με τέσσερις φορές.

Τα οφέλη του μπρόκολου για τα παιδιά είναι πολλά. Ενισχύει το ανοσοποιητικό τους, την όραση, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επίσης, το μπρόκολο, όπως και το κουνουπίδι και τα λοιπά κραμβοειδή λαχανιά έχουν πλούσια αντιοξειδωτική σύνθεση και δρουν ευεργετικά για το στομάχι.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved