Ουκρανία: Μητέρα έσωσε το μωρό της κατά τη διάρκεια έκρηξης – Συγκλονίζει η μαρτυρία της

Η στάση σώματος και ο τρόπος που κρατούσε η 27χρονη Ολγα την μικρή Victoria αποδείχθηκε σωτήριος. 

Ουκρανία: Μητέρα έσωσε το μωρό της κατά τη διάρκεια έκρηξης – Συγκλονίζει η μαρτυρία της
Twitter / lesiavasylenko

Ένας μήνας σχεδόν έχει περάσει από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ένας μήνας με πολλούς νεκρούς, ακόμα περισσότερους τραυματίες και εκατομμύρια Ουκρανούς που έχουν αφήσει την πατρίδα τους για ένα ασφαλές μέρος. Πολεμικοί ανταποκριτές και φωτορεπόρτερ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μαζί με στρατιώτες και απλούς πολίτες και καταγράφουν τα γεγονότα.


https://www.instagram.com/p/Ca0GjdcJqUZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τα βίντεο των τελευταίων ημερών που συγκλονίζουν είναι αυτό με τη μαρτυρία της 27χρονης Olga που έσωσε το μωρό της κατά τη διάρκεια έκρηξης κι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. Όπως αναφέρει σε δημοσιογράφο της Guardian η μητέρα, την ώρα που τάιζε την κόρη της άκουσε μία πολύ δυνατή έκρηξη και τζάμια να σπάνε.

Η Olga χτύπησε στο κεφάλι και άρχισαν να τρέχουν αίματα, τα οποία νόμιζε ότι ήταν της κόρης της, Victoria. Ο σύντροφός της ξύπνησε από τον κρότο και πήγε αμέσως κοντά τους. Όλοι σήμερα, τέσσερις μέρες μετά, είναι σώοι και σε ασφαλές προς το παρόν περιβάλλον. Η μόνη που τραυματίστηκε ήταν η 27χρονη μητέρα, η οποία και νοσηλεύεται στο Okhmatdyt Children's Hospital, στο Κίεβο.

Η νεαρή μητέρα αναφέρει στον δημοσιογράφο ότι ο τρόπος που είχε στην αγκαλιά της την μικρή Victoria ήταν και ο λόγος που η κόρη της όχι απλώς σώθηκε, αλλά δεν τραυματίστηκε σχεδόν καθόλου.


https://www.instagram.com/reel/CbXho8OszFt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία της 27χρονης μητέρας στο κρεβάτι του νοσοκιομείου, τραυματισμένη και θηλάζοντας το μωρό της συγκλονίζει και είναι μόνο μία από τις πολλές εικόνες -γροθιά στο στομάχι που τριάντα μέρες τώρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved