Μαρίνα Παντζοπούλου:Γίνεται 6 & αυτές τις στιγμές με την Ελένη θες να τις δεις

Γενέθλια σήμερα για την Μαρίνα Παντζοπούλου, τη μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη!

Μαρίνα Παντζοπούλου:Γίνεται 6 & αυτές τις στιγμές με την Ελένη θες να τις δεις

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό και όλοι γνωρίζουν ότι έχει τέσσερα παιδιά. Τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την μικρή Μαρίνα.

Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο 29 Μαρτίου 2015. Στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter συνεχίζοντας: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα. Και να θυμάστε... Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω».

Έκτοτε έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της Μαρίνας της, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως κάνει άλλωστε και με τις μεγαλύτερες κόρες της.

Ωστόσο, φέτος, έκανε αρκετές εξαιρέσεις και αν και προσπάθησε να κρύψει κάποια από τα χαρακτηριστικά της Μαρίνας, εμείς καταφέραμε να δούμε όχι μόνο πόσο όμορφη είναι αλλά και πόσο μοιάζει με την υπέροχη μαμά της.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής Μαρινούλας είναι αξιολάτρευτες και κάποιες πραγματικά δείχνουν πόσο γλυκό κορίτσι είναι.

Με αφορμή τα έκτα της γενέθλια, θυμόμαστε ξανά τις φετινές ωραιότερες φωτογραφίες με τη μαμά της!

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε!

Χρόνια πολλά Μαρινάκι!?

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved