Μπλέτσας - Αστέρη: «To λες και μετακόμιση» - Η οικογενειακή φώτο από το αεροδρόμιο

Σε μακρινό προορισμό βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια Μπλέτσα. 

Μπλέτσας - Αστέρη: «To λες και μετακόμιση» - Η οικογενειακή φώτο από το αεροδρόμιο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη ταξιδεύουν συχνά και πολλές φορές πλέον παίρνουν μαζί τους και τις δύο κόρες τους, Νεφέλη και Ίριδα. Η Ίριδα, ούσα μεγαλύτερη, έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτησή της ο παρουσιαστής, ενώ η μικρή Νεφέλη, πριν γίνει ενός έτους, έχει ήδη κάνει τρία ταξίδια στο εξωτερικό.

eutuxis mpletsas ilektra asteri kores taksidi 4

Σε μία ακόμα ταξιδιωτική αποστολή βρίσκεται εδώ και κάποιο διάστημα η οικογένεια Μπλέτσα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ο διάσημος μπαμπάς μέσω Instagram. Ο Ευτύχης Μπλέτσας, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τους στο αεροδρόμιο και ζήτησε από τους ακολούθους του να μαντέψουν τον προορισμό.

Οι δυο γονείς έχουν τις κόρες τους σε μάρσιππο και ποζάρουν δίπλα στις αποσκευές τους οι οποίες δεν είναι και λίγες, όπως σχολίασε χιουμοριστικά και ο Ευτύχης Μπλέτσας.

«Το λες και μετακόμιση...

#happytravellerΕδώ και λίγο καιρό έχουμε φύγει ένα ταξίδι μακρινό. Σας ετοιμάζουμε επεισόδια σε σούπερ προορισμό, αλλά γενικά με την όλη κατάσταση που επικρατεί δεν νιώθαμε καλά να ανεβάσουμε φωτογραφίες από το ταξίδι παρότι είναι και αυτό κομμάτι της δουλειάς μας. Θα δείτε όμως κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα stories και φωτό μας.

Μπορείτε όμως τώρα να μαντέψετε τον προορισμό; #FamilyTravel #NewAdventures»


https://www.instagram.com/p/CbAnf4SvYWM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι… μαντεψιές των ακολούθων του; Από ΗΠΑ και Καναδά, μέχρι Νησί Του Πάσχα. Εμείς αναμένουμε σύντομα να δούμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού και να ταξιδέψουμε νοητά μαζί τους.

Μέχρι τότε, στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες τους από τα τελευταία τους ταξίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved