Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Αδημοσίευτες φώτο με τις μικρές από το ταξίδι στο Ντουμπάι

Απολαμβάνουμε κάθε φορά τις φωτογραφίες αυτής της υπέροχης οικογένειας.

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Αδημοσίευτες φώτο με τις μικρές από το ταξίδι στο Ντουμπάι

Μια οικογένεια με τα όλα της!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Αντισυμβατικοί και ιδιαίτεροι, πολυταξιδεμένοι και πολυπράγμονες οι δυο τους δεν θυμίζουν σε τίποτε τα άλλα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τα ταξίδια ήταν η ζωή τους και συνεχίζουν να είναι. Μάλιστα τώρα έχουν γίνει οικογενειακή υπόθεση μιας και παίρνουν μαζί τους και τις κόρες τους. Γυρνούν την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις μικρές και μοιράζονται φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Τα ταξίδια της Ηλέκτρας

Η Ηλέκτρα Αστέρη κάποια στιγμή, μετά από ερώτηση των ακολούθων της, απάντησε για το πώς είναι να ταξιδεύεις έγκυος και με ένα μικρό παιδί.


https://www.instagram.com/p/CXas6cTvaBS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επισκεφθήκαμε 12 χώρες. Αυτές ήταν: Εσθονία, Λιθουανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Σουηδία, Νέα Υόρκη, Μαυρίκιος, Σαουδική Αραβία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Ιταλία και Ελβετία.

Μέχρι τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχουμε ταξιδέψει σε άλλες 12 και με το παιδί μας. Αυτές είναι Σαν Μαρίνο, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία , Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ανδόρα, Ισπανία και Ιταλία. Βάζω και την Ελλάδα γιατί θα ταξιδέψουμε και εκεί για γυρίσματα.

✅Κοινώς όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι καθαρά δικό σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης και να ζήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου; Μπορείς. Σε εμάς όπως και σε άλλα ζευγάρια, όλοι έλεγαν ότι το παιδί θα μας περιορίσει και άλλες τέτοιες ομορφιές (μπούρδες). Το θέμα όμως είναι καθαρά δικό σου. Το θέμα είναι πως θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου. Αν σου αρέσει η νοοτροπία των ταξιδιών δεν σταματάς επειδή κάνεις παιδί, την εντάσεις και αυτή στην καθημερινότητα σας. Μαθαίνεις στο παιδί να ταξιδεύει. Του μαθαίνεις τον κόσμο.

Και προφανώς είναι πιο δύσκολο να ταξιδεύεις με παιδί ή εγκυμονούσα, όμως πάντα στη ζωή μετράει πόσο το θέλεις κάτι και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για αυτό.

?‍❤️‍Επίσης σ' αυτό το θέμα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύντροφός σας και η συμπεριφορά του απέναντι σας αλλά και στο γεγονός ότι είστε εγκυμονούσες και άρα πιο απαιτητικές σε κάποια πράγματα όπως είναι λογικό. Πχ. Καλό φαγητό, ξεκούραση, προσοχή.

Η βαλίτσα μου είναι η περιουσία μου όπως συνηθίζω να νιώθω. Αυτήν θα δώσω στα παιδιά μου. Θα τα μάθω να αρκούνται με όλα όσα περιέχει μια βαλίτσα. Δεν χρειάζονται πολλά άλλωστε. Όλα τα άλλα θα τα βρουν εκεί που θα πάνε.

Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να καταλαβαίνω πως έχουμε εμπνεύσει και βοηθήσει αρκετούς από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα και να δώσετε στη ζωή σας το νόημα που της αξίζει."

Τα ταξίδι στο Ντουμπάι


https://www.instagram.com/p/CXWgUFuPZ9z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τις δυο κόρες του. Κανένας από τους δύο δεν έκανε αρκετές αναρτήσεις, ενώ ποτέ δεν απάντησαν αν βρέθηκαν εκεί για να ξεκουραστούν ή για να γυρίσουν κάποιο επεισόδιο για την εκπομπή τους, "Happy Traveler".

Ο Ευτύχης Μπλέτσας πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι και αποκάλυψε ότι τελικά είχαν ταξιδέψει εκεί για τις ανάγκες της εκπομπής τους.

"Καλησπέρα! Θα ανεβάσω stories από το ταξίδι στο Ντουμπάι που δεν είχα ανεβάσει πολλές μιας και τα δύο επεισόδια θα παίξουν το επόμενο διάστημα!", έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση και ακολούθησαν οι υπόλοιπες, δείχνοντάς μας σύσσωμη την οικογένειά του.

Όλες οι φωτογραφίες, είναι απολαυστικές. Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved