Τζένη Θεωνά: «Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή»

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της ηθοποιού και οι φωτογραφίες με τον Αρίωνα στο νέο του δωμάτιο.

Τζένη Θεωνά: «Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή»

Η Τζένη Θεωνά συχνά αξιοποιεί τα social media για να μοιραστεί στιγμές, σκέψεις, εμπειρίες. Οι φωτογραφίες με τον μικρό Αρίωνα πληθαίνουν στο προφίλ της και στις αναρτήσεις της δεν μπορεί παρά να θίξει προβληματισμούς που έχει ως μήτερα, γυναίκα και άνθρωπος.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση με τον γιο της, η ηθοποιός έγραψε:

«Μια μέρα στην παιδική χαρά κατεβαίνοντας με φόρα την τσουλήθρα προσγειώθηκε δίπλα σ' ένα μικρότερο κοριτσάκι. Τρόμαξα κι επανέλαβα δυο τρεις φορές "Θέλω να προσέχεις πάντα το κοριτσάκι." Το σκέφτηκα για μια στιγμή και στην επόμενη θριαμβευτική κάθοδο διατύπωσα πιο προσεκτικά: "Θα ήθελα να προσέχεις το κοριτσάκι και τον εαυτό σου." Ο σεβασμός σκέφτομαι είναι διπλής κατεύθυνσης. Σέβομαι τους άλλους όπως θα ήθελα να με σέβονται, σέβομαι τον εαυτό μου δείχνοντας σεβασμό στους άλλους. Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή. Πώς καλλιεργούνται έννοιες όπως ο αυτο-σεβασμός, η ειλικρινής ισότητα, τα όρια σε αυτές τις ηλικίες; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αλλά νιώθω πως έχουμε πια την διάθεση να το επιδιώξουμε συνειδητά»

Στη φωτογραφία μαμά και γιος κάθονται στο νέο παιδικό κρεβάτι του Αρίωνα, και η ηθοποιός μας δίνει μία γεύση για το πώς έχει διαμορφώσει το παιδικό δωμάτιο τώρα που ο Αρίωνας έχει μεγαλώσει.


https://www.instagram.com/p/Ca4jgdxMGHm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε, ένα χρώμα που αγαπά η ίδια αλλά και το αγοράκι, ενώ μία ιδιαίτερη πινελιά είναι το κρεβάτι Μοντεσσόρι στο χρώμα του ξύλου.

Η Τζένη Θεωνά δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, πάντα φροντίζοντας να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά το προσώπου του. Το αγοράκι έχει ανοιχτόχρωμα μαλλιά (αν και δεν φαίνεται ιδιαίτερα στην παραπάνω φωτογραφία) και έχει αδυναμία στις μπουλντόζες και στους εκσκαφείς.

tzeni theona gios oukrania 7

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved