Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας διάλεξε μόνος του το ποδήλατό του - Ήξερε ακριβώς τι ήθελε

H ανάρτηση της ηθοποιού και η συγκίνησή της.

Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας διάλεξε μόνος του το ποδήλατό του - Ήξερε ακριβώς τι ήθελε

Ο Αρίωνας Αναστασιάδης δεν έχει αδυναμία μόνο στους εκσκαφείς και τους φορτωτές. Καθώς μεγαλώνει και γίνεται πιο ανεξάρτητος, του αρέσουν κι άλλα πράγματα, όπως το ποδήλατο.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα τρία (τα κλείνει τον προσεχή Απρίλη), πήρε λοιπόν νέο ποδήλατο.

Μάλιστα το επέλεξε ο ίδιος όπως και το κράνος. 'Οπως αποκάλυψε η μαμά του Τζένη Θεωνά στο Instagram, δεν πήγαν σε ένα κατάστημα με παιχνίδια αλλά σε ένα κλασικό ποδηλατάδικο.

jennytheona gios podilato1

«Πολλή συγκίνηση. Τελικά πήγαμε σε ένα old school ποδηλατάδικο. Με συνεργείο στον πίσω χώρο. Όχι σ' ένα cute κατάστημα με παιχνίδια. Λερώσαμε δλδ τα χέρια μας.
Διάλεξε μόνος του το ποδήλατο του και το κράνος και συμμετείχε με φοβερή συγκέντρωση και άποψη στις εργασίες. Ήξερε ακριβώς τι ήθελε.
Ένα πολύ μικρό αλλά ξαφνικά ώριμο και κατασταλαγμένο αγόρι. Ελπίζω μεγαλώνοντας να επιλέγει πάντα αυτό που γνησίως επιθυμεί. Κι εκείνος και όλα τους. Ένιωσα ήρεμη. Για μια στιγμή. #littlecyclist #bicycle #lettheadventurebegin #mummylife», σχολίασε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

jennytheona gios podilato

H Τζένη Θεωνά, που την περίοδο αυτή τη βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», είναι μια πολύ τρυφερή και δοτική μαμά. Όπως είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Στην gallery που ακολουθεί δείτε ορισμένα στιγμιότυπα με τον γιο της που της μοιάζει πολύ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved