Τζένη Θεωνά: Χαμός στο σπίτι από τα παιχνίδια του γιου της (εικόνες)

Τα τακτοποίησε και …ηρέμησε.

Τζένη Θεωνά: Χαμός στο σπίτι από τα παιχνίδια του γιου της (εικόνες)

H Τζένη Θεωνά είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Φροντίζει τον γιο της και προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο σπίτι τακτοποιώντας τα δεκάδες παιχνίδια που είναι σκορπισμένα παντού: στο παιδικό δωμάτιο, στους διαδρόμους, στο καθιστικό.

Ο Αρίωνας που θα γίνει 3 ετών τον προσεχή Απρίλη, λατρεύει τα φορτηγά αλλά και τη ζωγραφική.

Η μαμά του πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έχει μοιραστεί στιγμές με τον γιο της να …δημιουργεί με τα χρώματα ή να παίζει με τα κατοικίδιά τους.

Αυτή τη φορά στην ανάρτησή της, δεν ήταν ο Αρίωνας αλλά τα παιχνίδια του διασκορπισμένα στο play room.

tzeni theona paixnidia giou2

Η ηθοποιός τα τακτοποίησε σε πολλά και διαφορετικά κουτιά και αφού έβαλε μια σχετική τάξη, σχολίασε: «Οοοοαλα τακτοποιημένα και ταξινομημένα ανά είδος. Ηρέμησε το είναι μου».

tzeni theona paixnidia giou3

Η βάφτιση και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η Τζένη Θεωνά μιλώντας στην εκπομπή « Πάμε Δανάη», εξήγησε το λόγο που δεν έχει βαπτιστεί ακόμα ο Αρίωνας. «Δεν έχουμε βαπτίσει τον Αρίωνα, αφενός λόγω της καραντίνας και αφετέρου γιατί και εγώ και ο Δήμος (Αναστασιάδης) είμαστε φοβερά αναβλητικοί».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, δεν το απέκλεισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κλείσει μέσα μου το κομμάτι του δεύτερου παιδιού και είναι κάτι που το σκέφτομαι με αγάπη».

Στην gallery που ακολουθεί δείτε ορισμένα στιγμιότυπα με τον γιο της αλλά και την ίδια να τακτοποιεί τα παιχνίδια του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved