Τζένη Θεωνά: Η υπέροχη φωτογραφία του κατάξανθου γιου της

Η ηθοποιός έκανε όμως και μια συγκινητική ανάρτηση

Τζένη Θεωνά:  Η υπέροχη φωτογραφία του κατάξανθου γιου της

Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε χθες στον λογαριασμό της ακόμα μια όμορφη φωτογραφία του γιου της, Αρίωνα.

Είναι από βόλτα τους σε ενυδρείο. Ο μικρός, που θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Απρίλιο, ντυμένος casual έχει εντυπωσιαστεί από τα ψάρια που κοιτάζει.

Μάλιστα έχει κολλήσει τα μουτράκι του στο τζάμι του ενυδρείου απολαμβάνοντας τον…θαυμαστό θαλάσσιο κόσμο.

jennytheona simeioma1

Όμως, η ηθοποιός έκανε αργότερα ακόμα μια ανάρτηση, επηρεασμένη και συγκλονισμένη, όπως όλοι μας, από τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην γειτονική Ουκρανία.

Δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός μπαμπά που αποχαιρετά το παιδί του καθώς δεν ξέρει πότε κι αν θα το ξαναδεί ( το συγκεκριμένο πλάνο όπως και βίντεο παίζει παντού από χθες) γράφοντας:

jennytheona simeioma

«Το βλέπεις. Κοιτάς ξανά το παιδί σου που κοιμάται στα ζεστά. Και δεν μπορείς ούτε μια στιγμή να μπεις στη θέση του δίχως ν' αρχίσεις να ουρλιάζεις. Ούτε που θες να διανοηθείς αυτό τον αποχωρισμό. Να έχεις τη μυρωδιά αυτής της τελευταίας αγκαλιάς. Δεν θέλεις ούτε να το φανταστείς. Κι ενώ δεν το φαντάζεσαι. Συμβαίνει.»

H Τζένη Θεωνά, είναι μια πολύ τρυφερή και δοτική μαμά. Όπως είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved