Μελέτης Ηλίας: «Όταν έχεις ένα παιδί είσαι πατέρας, όταν έχεις δύο είσαι διαιτητής»

Μια όμορφη ανάρτηση έκανε ο ηθοποιός με τα δυο του παιδιά να παίζουν στο πάτωμα.

Ο Μελέτης Ηλίας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ, απολαμβάνει τις στιγμές με τα παιδιά του στο σπίτι.

Ο ηθοποιός είναι ένας υπέροχος και τρυφερός μπαμπάς και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να είναι δίπλα στη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά και τα δυο τους παιδιά, Κοραλένια και Δημήτρη.



Σε παλιότερή του συνέντευξή του, όταν ήταν στην πετυχημένη σειρά του Alpha "Το σόι σου" και το πρόγραμμά του ήταν βεβαρημένο είχε αναφέρει: «Μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αξιοποιού­σα στην οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι με βλέπει σε περιο­ρισμένες εμφανίσεις. (Γελάει.) Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα πρώτα χρόνια των παιδιών, που είναι τα καλύτερα χρόνια, δεν είσαι όσο θέλεις εκεί. Από την άλλη, έχω κερδίσει πάρα πολ­λά πράγματα: επαγγελματική καταξίωση, διδάχτηκα τους ρυθμούς της τηλεόρα­σης, συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους υπέροχους συναδέλφους - πα­λιούς και νέους. Το πρόσημο, δηλαδή, στον επαγγελματικό τομέα είναι εντε­λώς θετικό.»!

Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του να παίζουν στο πάτωμα του σαλονιού.

«Όταν έχεις παιδί είσαι πατέρας… Όταν έχεις δύο είσαι διαιτητής!», έγραψε με χιούμορ ο μπαμπάς Μελέτης Ηλίας στο Instagram και και αρκετοί διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν και μαζί τους και εμείς.

Δείτε τις φωτογραφίες του παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved