Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του παίζει με τη μπάλα στην αυλή του σπιτιού

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός.

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του παίζει με τη μπάλα στην αυλή του σπιτιού

Για τον Μελέτη Ηλία το 2021 ήταν μια πολύ καλή χρονιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην ΕΡΤ- 1, συνεχίζονται και το 2022 τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους και η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί, «Τhe Black Bacheror».

Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς

Ο ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, της Κοραλένιας και του Δημήτρη ( Μήτσου όπως τον αποκαλεί). Όπως έχει πει στο παρελθόν λόγω της δουλειάς του απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι κι ήταν ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου.

« Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και μέχρι να έρθει και η καραντίνα όπου μείναμε σπίτι, εγώ ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Δούλευα πρωί γύρισμα, βράδυ παράσταση. Τα παιδιά μου τα ήξερα εξ όψεως. Πάρα πολλές ώρες δουλειάς με ένα μεγάλο τίμημα, οπότε τώρα προσπαθώ όσο μπορώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Από πέρσι το Μάρτη δεν έχω ξαναδουλέψει στο Θέατρο, λόγω καραντίνας, κι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 20 χρόνια που εργάζομαι. Αυτόν τον ελεύθερο χρόνο τον διοχετεύω πλέον στα παιδιά μου», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ».

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνει πιο συχνές αναρτήσεις μαζί τους, από διάφορες χαλαρές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Όπως αυτό το βίντεο με τον Μήτσο στην αυλή του σπιτιού να κάνει ψαλιδάκια.

«Απόγευμα Κυριακής..... Ώρα για ψαλιδάκια.....στα μανταλάκια #Mitsos #football #family», έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CW0uOJ6gCAz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει με την κόρη και τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved