Μελέτης Ηλίας: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης του

Η Κοραλένια είχε τα γενέθλιά της και αυτή την τούρτα ζήτησε!

Μελέτης Ηλίας: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης του

Πριν μερικές εβδομάδες η κόρη του γνωστού ηθοποιού έγινε 11 ετών, όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο βρήκαν χρόνο να τα γιορτάσουν και μάλιστα ο Μελέτης Ηλίας δημοσίευσε φωτογραφία από την τούρτα της Κοραλένιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

meletis ilias tourta

"Αν και καθυστερημένα κόψαμε την τούρτα μας!!! Και τι τούρτα!", σχολίασε ο ηθοποιός δείχνοντάς μας την τούρτα της Κοραλένιας που είχε σαν θέμα την ιππασία. Μάλιστα στην κορυφή βρισκόταν και φωτογραφία της επάνω στο άλογο που ιππεύει η μικρή Αμαζόνα.

Εκτός από την καθυστερημένη τούρτα όμως, είχε προηγηθεί ακόμη μια ανάρτηση του ηθοποιού την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του. Μια ανάρτηση που αναφερόταν στην... προεφηβεία των κοριτσιών.

«Πώς καταλαβαίνεις ότι το μωρό σου μπήκε στην προεφηβεία;
Όταν της ζητάς να τη βγάλεις μια φωτογραφία και αντ' αυτού τρως 2 φάσκελα....???
Πότε πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια????? Να είσαι πάντα έτσι δυναμική αντιδραστική και τσαούσα κοριτσάρα μου!!!! Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα!!!!
Happy birthdayyyyyyyyy!!!!!!»

meletis ilias kori genethlia 2

Μελέτης Ηλίας: Ένα τρυφερός μπαμπάς

Η ηθοποιός είναι ένας μπαμπάς τρυφερός και με χιούμορ. Αν και οι περισσότερες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αφορούν τη δουλειά του, δεν λείπουν και αυτές με τα παιδιά του, Κοραλένια και Δημήτρη, αλλά και με την σύζυγό του Θέμιδα.

Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς, μας δείχνει δραστηριότητες που απολαμβάνουν να κάνουν όλοι μαζί, όπως η μαγειρική, οι βόλτες και διάφορα αθλήματα.

meletis ilias cookie pops

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφιές τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved