Μελέτης Ηλίας: Δείτε το παιδικό δωμάτιο της κόρης του (εικόνες)

Η διακόσμηση και τα χρώματα που έχει επιλέξει η Κοραλένια για το δωμάτιό της.

Μελέτης Ηλίας: Δείτε το παιδικό δωμάτιο της κόρης του (εικόνες)

Ο Μελέτης Ηλίας το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις για την Κοραλένια.

Η μοναχοκόρη του είναι 11 ετών και είχε μάλιστα τα γενέθλιά της τον περασμένο μήνα. Τότε ο ηθοποιός είχε κάνει ένα ποστ για να της ευχηθεί αποκαλύπτοντας παράλληλα και στοιχεία του χαρακτήρα της.

«Πώς καταλαβαίνεις ότι το μωρό σου μπήκε στην προεφηβεία; Όταν της ζητάς να τη βγάλεις μια φωτογραφία και αντ' αυτού τρως 2 φάσκελα....???Πότε πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια????? Να είσαι πάντα έτσι δυναμική αντιδραστική και τσαούσα κοριτσάρα μου!!!! Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα!!!!Happy birthdayyyyyyyyy!!!!!!»


https://www.instagram.com/p/CVAY-ogD8_C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προεφηβεία : αλλαγές

Κατά την περίοδο της προεφηβείας που συνήθως διαρκεί από την ηλικία των 9 ετών έως 13 ετών, τα παιδιά αρχίζουν να βιώνουν αρκετές αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά όσο και στην εμφάνιση.

Παρόλο που η προεφηβεία έχει ακόμη περισσότερο «παιδικό» χρώμα, μοιάζει αρκετά με την περίοδο της εφηβείας και προετοιμάζει τον γονέα για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στην επικοινωνία του με το παιδί του.

Σε αυτή λοιπόν την περίοδο της ζωής το παιδί αρχίζει να επιλέγει μόνο του τα ρούχα, θέλει να ακολουθεί τη μόδα και επίσης να μην είναι το δωμάτιό του “μωρουδίστικο».

Το δωμάτιο λοιπόν του Κοραλένιας είναι αντιπροσωπευτικό της ηλικίας της. Έχει ένα γραφείο, μια όμορφη βιβλιοθήκη και ένα κρεβάτι, χωρίς πολλά διακοσμητικά. Όσο για το χρώμα που κυριαρχεί; Είναι το λιλά σε συνδυασμό με το λευκό.

Πάρτε μια γεύση από το δωμάτιο της 11χρονης Κοραλένιας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved