Μελέτης Ηλίας: «Όταν έχεις ένα παιδί είσαι πατέρας, όταν έχεις δύο είσαι διαιτητής»

Μια όμορφη ανάρτηση έκανε ο ηθοποιός με τα δυο του παιδιά να παίζουν στο πάτωμα.

Μελέτης Ηλίας: «Όταν έχεις ένα παιδί είσαι πατέρας, όταν έχεις δύο είσαι διαιτητής»

Ο Μελέτης Ηλίας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ, απολαμβάνει τις στιγμές με τα παιδιά του στο σπίτι.

Ο ηθοποιός είναι ένας υπέροχος και τρυφερός μπαμπάς και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να είναι δίπλα στη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά και τα δυο τους παιδιά, Κοραλένια και Δημήτρη.


https://www.instagram.com/p/CYtDO9VJHl8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε παλιότερή του συνέντευξή του, όταν ήταν στην πετυχημένη σειρά του Alpha "Το σόι σου" και το πρόγραμμά του ήταν βεβαρημένο είχε αναφέρει: «Μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αξιοποιού­σα στην οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι με βλέπει σε περιο­ρισμένες εμφανίσεις. (Γελάει.) Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα πρώτα χρόνια των παιδιών, που είναι τα καλύτερα χρόνια, δεν είσαι όσο θέλεις εκεί. Από την άλλη, έχω κερδίσει πάρα πολ­λά πράγματα: επαγγελματική καταξίωση, διδάχτηκα τους ρυθμούς της τηλεόρα­σης, συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους υπέροχους συναδέλφους - πα­λιούς και νέους. Το πρόσημο, δηλαδή, στον επαγγελματικό τομέα είναι εντε­λώς θετικό.»!

Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του να παίζουν στο πάτωμα του σαλονιού.

«Όταν έχεις παιδί είσαι πατέρας… Όταν έχεις δύο είσαι διαιτητής!», έγραψε με χιούμορ ο μπαμπάς Μελέτης Ηλίας στο Instagram και και αρκετοί διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν και μαζί τους και εμείς.

Δείτε τις φωτογραφίες του παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved