Τζένη Θεωνά: Ο 2χρονος γιος της παίζει μπάσκετ

Προσπαθεί τουλάχιστον…

Τζένη Θεωνά: Ο 2χρονος γιος της παίζει μπάσκετ

H Τζένη Θεωνά δεν παραλείπει, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της, να αφιερώνει χρόνο στον γιο της.

Ο Αρίωνας έγινε 2 ετών, και η ευτυχισμένη μαμά δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνά ο καιρός.

«Μου είχαν πει "μεγαλώνουν πολύ γρήγορα". Και είχαν δίκιο, πόσο δίκιο!Μου είχαν πει "θα συνηθίσεις και να μην κοιμάσαι". Και είχαν άδικο, τόσο άδικο!!!», έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός στη νέα της ανάρτηση όπου μας έδειξε τον Αρίωνα να προσπαθεί να βάλει καλάθι. Τι κι αν η μπασκέτα είναι ψηλή; Ο μικρός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

jennytheona

Η όμορφη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της από διάφορες στιγμές που περνάνε μαζί. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow: «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Tα …τρομερά δίχρονα

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, αρχίζουν να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρο τους και να συνυπάρχουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον. Από τον ενθουσιασμό τους για οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους ,αλλά και τις ίδιες τους τις δυνάμεις, βρίσκονται διαρκώς σε μία κατάσταση υπερέντασης και ασφαλώς η φράση «κάτσε φρόνιμα» ή «μην κάνεις φασαρία» περνάει απαρατήρητη. Επίσης σε αυτήν την ηλικία, προσπαθούν να μάθουν και πώς αν διαχειρίζονται τα διάφορα συναισθήματα που νιώθουν. Το αποτέλεσμα; Κλάματα, νεύρα, φωνές. Ακόμη και όταν προσπαθούν να παίξουν με άλλα παιδάκια, δυσκολεύονται λίγο στην επικοινωνία και στην έκφραση και πολύ συχνά τους βγαίνει εκνευρισμός και άρνηση.

Η συγκεκριμένη φάση είναι και αυτή στο πρόγραμμα και θεωρείται ένα ακόμα στάδιο ανάπτυξης του παιδιού.

Η Τζένη Θεωνά, πάντως δεν χάνει ευκαιρία να δίνει συνεχώς καινούρια ερεθίσματα στον γιο της, μέσα από το παιχνίδι και τις βόλτες στη φύση. Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved