Τζένη Θεωνά: «Αγνώριστος» ο γιος της – Βάφτηκε από την κορυφή ως τα νύχια

Δύο απίθανες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα δημοσίευσε η ηθοποιός.

Τζένη Θεωνά: «Αγνώριστος» ο γιος της – Βάφτηκε από την κορυφή ως τα νύχια

Η Τζένη Θεωνα συχνά-πυκνά αναρτά φωτογραφίες με τον γιο της, δείχνοντας στους followers της αγαπημένες δραστηριότητες που κάνουν μαζί μέσα στην μέρα.

tzeni theona gios zografiki 11

Εκτός από τις βόλτες, τις ποδηλατάδες και τα παιχνίδια με εκσκαφείς και μπουλντόζες, ο μικρός Αρίωνας λατρεύει και τη ζωγραφική. Η ηθοποιός έχει δημοσιεύει στο παρελθόν φωτογραφίες με τις δημιουργίες του αλλά και με τον ίδιο επί τω έργω.

tzeni theona gios zografiki 6

Η ζωγραφική άλλωστε είναι μία δραστηριότητα που αρέσει στα περισσότερα παιδιά από την μικρή τους ηλικία. Τα οφέλη όπως εχουμε αναφέρει πολλάκις κι εμείς εδώ στο Motherblog είναι πολλα. Ζωγρφίζοντας, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εκφράζονται, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και μαθαίνουν να χρησμοποιούν τη φαντασία τους.

Όπως φάνηκε από την χθεσινή ανάρτηση της Τζένης Θεωνά πάντως, ο μικρός Αρίωνας δεν αρκείται στο να ζωγραφίζει μόνο σε μπλοκ και κόλλες χαρτιού. Το αγοράκι γέμισε με χρώματα όλο του το σώμα και η ηθοποιός τον απαθανάτισε την ώρα του μπάνιου.

Με τις δύο υπέροχες φωτογραφίες που ανήρτησε η Τζένη Θεωνά στο προφίλ της έστειλε την "καληνύχτα" της στους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η ηθοποιός με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved