Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με την μητέρα του, την κόρη και τον εγγονό του

Τέσσερις γενιές σε μία φωτογραφία.

Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με την μητέρα του, την κόρη και τον εγγονό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία .

Παρότι είναι αρκετά δραστήριος στα socila media αποφεύγει τις αναρτήσεις με την κόρη του, ενώ ακόμα πιο λίγες είναι είναι οι φωτογραφίες με τον εγγονό του τον οποίο λατρεύει.

Αδυναμία όμως έχει και στην μητέρα του. Τις προάλλες την επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη με την κόρη του Φωτεινή και τον Θοδωρή junior, γεγονός που ενθουσίασε την ηλικιωμένη γυναίκα. Κι αφού ήταν όλοι μαζί, έβγαλαν μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσαν στο Instagram τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η κόρη του.


https://www.instagram.com/p/CRZiUwzpkDp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Δυο μαμάδες , ένας παππούς , μία γιαγία , ενας μπαμπάς , μία κόρη , δυο γιοι , ένας εγγονός , μια εγγονή , μια προγιαγιά και ένα δισέγγονο. Μέτρησα 12 κι είμαστε μόνο 4! ”, σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

Όμως και ο Θοδωρής Αθερίδης με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε τη φωτογραφία, γράφοντας: “ Μπορεί να μην σας περνάμε γενεές δεκατεσσαρες , αλλά να αμέσως αμέσως γενεές τεσσαρες…#greatgrandma s home ”.


https://www.instagram.com/p/CRZYi2MFrte/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Φωτεινή Αθερίδου μάλιστα ανέβασε αρκετά βίντεο με την αγαπημένη της γιαγιά τα οποία οι διαδικτυακοί της τα λάτρεψαν. Όπως αυτό που εξηγεί γιατί κοιμάται με το ραδιοφωνάκι “κολλημένο” στο ένα της αυτί.


https://www.instagram.com/p/CRlGjq3JJmb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η γλυκιά μαμά με την γιαγιά της αλλά και τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved