Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της ντύθηκε Άγιος Βασίλης και στόλισαν μαζί το δέντρο

Δείτε τις φωτογραφίες της πεντάχρονης Διώνης που δημοσίευσε η Σίσσυ Φειδά στο Instagram.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της ντύθηκε Άγιος Βασίλης και στόλισαν μαζί το δέντρο

Άκρως εντυπωσιακό το δέντρο που στόλισε η Σίσσυ Φειδά στο γραφείο της. Η interior designer επέλεξε στολίδια και μπάλες σε χρυσό χρώμα, κουκουνάρια, minimal γιρλάντες και πολλά φωτάκια.

Στη διακόσμηση και τον στολισμό την βοήθησε η πεντάχρονη κόρη της, Διώνη, η οποία, μάλιστα, ντύθηκε Άγιος Βασίλης. Η Σίσσυ Φειδά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της, δείχνοντας στους ακολούθους της τον σταδικό στολισμό του δέντρου αλλά και τη μικρή Διώνη επί τω έργω φορώντας την κόκκινη στολή.

sissy feida stolismos kori 3

Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν: "Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τον μικρό μου Άγιο Βασίλη!!!#christmas #decoration #christmastree #christmasdecor #christmasdecorations #christmasmood"

Σίσσυ Φειδά: Αχώριστη με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της με την οποία και είναι αχώριστες. Πολλές φορές την παίρνει μαζί της και στη δουλειά, ενώ δεν συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CR1pr2QrOYa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η interior designer στο προφίλ της αλλά και ακόμα περισσότερες που έχει αναρτήσει κατά καιρούς, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved