Σίσσυ Φειδά:Η κόρη της έγινε 5 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες της

Πρώτη φορά η γνωστή μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσες πολλές φωτογραφίες της μοναχοκόρης της.

Σίσσυ Φειδά:Η κόρη της έγινε 5 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες της

Η κόρη της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου, είχε τα γενέθλιά της χθες.

Η Διώνη, έγινε 5 ετών και τα γιόρτασε σβήνοντας μια εντυπωσιακή τούρτα με την Ραπουνζέλ έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους τους γονείς. Η μικρή ήταν ενθουσιασμένη από το πάρτι που της οργάνωσαν και φυσικά με την τούρτα.

Πάρτι γενεθλίων για κορίτσια

Η γνωστή interior designer μας έδειξε την όμορφη τούρτα της κόρης της που ήταν εμπνευσμένη από το παραμύθι με κεντρική ηρωίδα την Ραπουνζέλ. Αν κι εσείς θέλετε μια όμορφη τούρτα για τα γενέθλια της κόρης σας δεν έχετε παρά να δείτε τις ιδέες που σας προτείνουμε εδώ. Η γκάμα είναι τεράστια, καθώς θα βρείτε πολλά σχέδια για τις κόρες σας που θέλουν κάτι μοντέρνο και όμορφο.

Οι ευχές για τα γενέθλια της Διώνης

Η Σίσσυ Φειδά, δεν θα μπορούσε μια τόσο σημαντική ημέρα να μην ευχηθεί στην κόρη της και δημόσια και μάλιστα με τα πιο θερμά λόγια:

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife».

Εντυπωσιακές όμως ήταν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τις όλες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved