Στέλιος Κρητικός: Η φώτο με την μπέμπα και τη λατρεμένη του Κόμησσα

Στέλιος Κρητικός: Ένας μπαμπάς μάλαμα!

Στέλιος Κρητικός: Η φώτο με την μπέμπα και τη λατρεμένη του Κόμησσα

Τι κάνει έναν πατέρα ξεχωριστό; Μα φυσικά όλα όσα κάνει και όλα όσα μαθαίνει στα παιδιά του. Ο πατέρας βοηθά τα παιδιά του να χτίσουν αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και τους διδάσκει σεβασμό, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; Μα φυσικά με το να είναι αφοσιωμένος, υποστηρικτικός και στοργικός μπαμπάς και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει και ο Στέλιος Κρητικός.


https://www.instagram.com/tv/CZXT168Ful3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είναι ένας γνωστός μπαμπάς, όμως μέσα από τον λογαριασμό του, δείχνει σε όλους τους followers του (γυναίκες και άνδρες) πόσο σέβεται τη σύζυγό του, ότι είναι ένα σωστό πρότυπο για τους γιους του και τις κόρες του, πιστεύει στις δυνάμεις των παιδιών του, περνάει χρόνο με όλα του τα παιδιά ξεχωριστά, δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις μαζί τους και τέλος συμβουλεύει τα παιδιά του και τα ενθαρρύνει να κάνουν πάντα το καλύτερο.

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε δύο όμορφες αναρτήσεις. Δύο αναρτήσεις δείχνοντας τις δύο μικρότερες γυναίκες που του έχουν κλέψει την καρδιά. Την Κόμησσα και την Χριστίνα.

Στην πρώτη φωτογραφία ο δοτικός μπαμπάς κρατά στην αγκαλιά του το Χριστινάκι του και το ταΐζει με το μπιμπερό.

stelios kritikos kores 2

Στην δεύτερη φωτογραφία η μικρή Κόμησσα του κάνει νάζια, δείχνοντάς του το νέο της χτένισμα.

stelios kritikos kores 1

Τα παιδιά του είναι όλη του η ζωή στην κυριολεξία και αυτό το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις του κάθε φορά ο Στέλιος Κρητικός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved