Στέλιος Κρητικός: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την τεσσάρων μηνών μπέμπα του

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός - Η ομοιότητα της μικρούλας με την Κόμησσα είναι εντυπωσιακή

Στέλιος Κρητικός: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την τεσσάρων μηνών μπέμπα του

Ο Στέλιος Κρητικός έχει αδυναμία στα παιδιά του και συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο μαζί τους. Με τους γιους του, Μιχαήλ και Άρη, δεν έχουν απλώς μία σχέση μπαμπά-γιού αλλά είναι και φίλοι. Κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί και από κοινού φτιάχνουν χιουμοριστικά βίντεο, έχοντας αποκτήσει το δικό τους κοινό στα social media.

stelios kritikos mpempa video 6

Με τις κόρες του από την άλλη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι περισσότερες αναρτήσεις του είναι πιο γλυκές και τρυφερές. Η Κόμησσα, άλλωστε, μέχρι πρότινος ήταν η μικρότερη και το μόνο κορίτσι της οικογένειας, αναμενόμενο λοιπόν να της έχουν λίγο παραπάνω αδυναμία.

Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μία ακόμα κόρη για τον Στέλιο Κρητικό και μία ακόμα μικρή αδερφή για τους δύο γιους του! Όλοι είναι ξετρελαμένοι μαζί της και φυσικά και η Κόμησσα, η οποία για πρώτη φορά έχει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής.

stelios kritikos mpempa video 7

Ο ερχομός ενός ακόμα παιδιού ήταν μία επιθυμία που όπως είπε και ο ίδιος ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε από καιρό.

«Δεν το αφήσαμε στην τύχη, το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Εγώ το επιθυμούσα περισσότερο, της το ζητούσα αρκετό καιρό. Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί... Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες» είχε δηλώσει στο ΟΚ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Στέλιος Κρητικός δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με την μικρή Χριστίνα, άλλες πιο αστείες και άλλες πιο τρυφερές και ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο δημοσίευσε χθες. Ο ηθοποιός πειράζει και ζουμπάει την κόρη του στον ρυθμό της μουσικής και όπως μπορείτε να διαπιστώστε και εσείς, το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Κάτι ακόμα βέβαια που παρατήρησαν πολλοί διαδικτυακοί φίλοι του, ήταν ότι η μπέμπα μοιάζει πολύ στην μεγάλη της αδερφή και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.


https://www.instagram.com/tv/CZXT168Ful3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με το νέο μέλος της οικογένειας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved