Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της παίζει πιάνο (εικόνες)

Η μαμά του τον βοηθά με τις νότες.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της παίζει πιάνο (εικόνες)

Δύο είναι τα πρόσωπα που κυριαρχούν σε πολλές αναρτήσεις της Μαντώς Γαστεράτου: ο μπαμπάς και ο γιος της.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία και στους δύο και με κάθε ευκαιρία μοιράζεται στα social media καθημερινές στιγμές μαζί τους.Πολλές αναρτήσεις της συνοδεύονται από αστεία σχόλια αφού όσοι τη γνωρίζουν ή την ακολουθούν στο Instagram, ξέρουν ότι της αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Χθες, ανέβασε ακόμα ένα insta story με τον γιο της, τον Γιώργαρο, όπως τον αποκαλεί, τη ώρα που παίζει πιάνο.

Ο μικρός είναι όρθιος έχοντας μπροστά του το κατακόκκινο παιδικό πιανάκι και πιέζει τα πλήκτρα ενώ η μαμά του απαθανατίζει τη στιγμή.

madogasteratou me gio1

Η μουσική ως μέσο επικοινωνίας

Η μουσική αποτελεί μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, με άλλα λόγια είναι ένα είδος γλώσσας. Συνοδεύει το παιδί σε πολλές δραστηριότητες. Ανακαλύπτοντας τον κόσμο το παιδί ανακαλύπτει συγχρόνως ήχους, πειραματίζεται με τη φωνή του, παράγει ήχο από απλά καθημερινά αντικείμενα, δημιουργεί μουσική. Σχετίζεται επίσης με τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού.

Η αξία της αναγνωρίζεται τόσο από ψυχολογικές όσο και από θεραπευτικές μελέτες. Μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια δεξιοτήτων για τη λήψη αποφάσεων και τη λύση προβλημάτων. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μουσική αγωγή πριν την ηλικία των επτά μπορεί να προκαλέσει φυσιολογικές αλλαγές στον εγκέφαλο. Έχει επίσης τη δυνατότητα να βελτιώσει τις χωροταξικές δεξιότητες των παιδιών, ενώ μπορεί να έχει θετική επίδραση στο βαθμό νοημοσύνης τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου αναρτά αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της αλλά και τον μπαμπά της τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved