Αλεξάνδρα Ούστα: Με τον γιο της στο θέατρο

Η ηθοποιός πήγε με τον γιο της θέατρο.

Αλεξάνδρα Ούστα: Με τον γιο της στο θέατρο

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι που δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα.

Μετά και την απόκτηση του γιου τους, Αύγουστου, οι ηθοποιοί έχουν επικεντρωθεί στην ανατροφή του ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνουν και αρκετές αναρτήσεις με το πανέμορφο αγοράκι τους.

Όπως αυτή από την επίσκεψη μαμά και γιου στο θέατρο Πειραιώς 108. Η Αλεξάνδρα Ούστα έχει στην αγκαλιά τον Αύγουστο, κι εκείνος κοιτάζει σοβαρός το φακό.

alexandra ousta me gio sto theatro1

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το θέατρο. Τις προάλλες η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει κι άλλη φωτογραφία με τον μικρό δίπλα στον μπαμπά του Γιάννη Σαρακατσάνη να προσπαθεί να παίξει πιάνο.

aleksandra ousta giannis sarakatsanis gios theatro

Γιατί είναι σημαντικό το θέατρο στη ζωή των παιδιών;

Το θέατρο όχι μόνο διασκεδάζει τα παιδιά αλλά πυροδοτεί τη φαντασία και την περιέργειά τους δίνοντας ώθηση στη δημιουργικότητά τους.

Μέσω του θεάτρου μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα, ανακαλύπτουν τη σημασία της επικοινωνίας και της ενσυναίσθησης.

Η Natasha Brown, arts marketer, υποστηρίζει ότι το θέατρο είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να καταλάβετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, «γι 'αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά βλέπουν θέατρο από νεαρή ηλικία. Εκθέτοντάς τα σε ιστορίες, από όλους τους τύπους ανθρώπων, μπορούμε να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την αίσθηση της ενσυναίσθησης που είναι τόσο σημαντική στην εποχή μας», υποστηρίζει.

Μελέτες από νευροεπιστήμονες έδειξαν επίσης ότι τόσο το αριστερό όσο και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου πρέπει να διεγείρονται πλήρως προκειμένου ο εγκέφαλος να αξιοποιήσει τις πραγματικές του δυνατότητες. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξίσου σημαντικό να «βυθίζετε» τα παιδιά σε δημιουργικές δραστηριότητες που εξασκούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, και σε επιστημονικές και αναλυτικές δραστηριότητες για την αριστερή πλευρά.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι δύο ηθοποιοί με τον γιο τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved