Αλεξάνδρα Ούστα: Η απίθανη βόλτα με τον γιο της (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Αλεξάνδρα Ούστα: Η απίθανη βόλτα με τον γιο της (pics)

Το τελευταίο διάστημα η Αλεξάνδρα Ούστα δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της. Ο Αύγουστος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και είναι πλέον σε μία ηλικία που είναι πιο ανεξάρτητος, περπατάει μόνος του και δεν σταματά να εξερευνά και να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του.

Η ηθοποιός μοιράζεται πλέον αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους η οποία εκτός από παιχνίδια και δραστηριότητες στο σπίτι, περιλαμβάνει και πολλές βόλτες.

Μερικές ημέρες πριν, η ηθοποιός έκανε μια απίθανη βόλτα με τον γιο της και δημοσίευσε φωτογραφίες τους. Το αγοράκι κοιτάζει γεμάτο περιέργεια τα λιοντάρια και η διάσημη μαμά απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

sarakatsanis ousta gios parko

O γιος της Αλεξάνδρας Ούστα και του Γιάννη Σαρακατσάνη είναι σήμερα 17 μηνών. Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του και την κινητική του δραστηριότητα, ενώ όσο πλησιάζει στην ηλικία των δύο ετών, η ανάγκη του να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του θα γίνεται ακόμα πιο έντονη.

Σε αυτήν την ηλικία οι γονείς καλό είναι να παρακινούν τα παιδιά να κάνουν δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψουν αντικείμενα και γενικά το περιβάλλον γύρω τους, αλλά και παιχνίδια που απαιτούν συνεργασία για να κοινωνικοποιηθούν και να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Επίσης, εξαιρετικά ωφέλιμες θεωρούνται και οι βόλτες εκτός σπιτιού. Τα παιδιά έχουν τη ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέες εικόνες, να αποκτήσουν νέα ερεθίσματα, κάτι που συμβάλλει θετικά στην συνολική τους ανάπτυξη.

ousta sarakatsanis 1

Ο μικρός Αύγουστος είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι και μπορεί οι δύο ηθοποιοί να αποφεύγουν να δείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φωτογραφίες όμως σαν και την παραπάνω αποδεικνύουν ότι είναι ένας γλύκας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved