Μπέττυ Μαγγίρα: Η κόρη της ετοίμασε πρωινό για τον μπαμπά της

Η Αντριάνα Μάζη δεν έχει αδυναμία μόνο στη μητέρα της αλλά και στον μπαμπά της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της. Οσοι την ακολουθούν στο Instagram το έχουν διαπιστώσει.

Ωστόσο, ανά περιόδους μπορεί να κάνει ορισμένα insta stories με τις δημιουργίες τους είτε αφορούν την ζαχαροπλαστική είτε τη ζωγραφική.

Τις προάλλες λοιπόν μας έδειξε το πρωινό που ετοίμασε η Αντριάνα για τον μπαμπά της, Δημήτρη Μάζη.

Τι ήταν; Φανταστικά pancakes με φράουλα και μπανάνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια μας έδειξε τις ικανότητες της μεγάλης της κόρης στη ζαχαροπλαστική. Η Αντριάνα είχε φτιάξει cupcakes και η μαμά της ήταν ιδιαίτερα περήφανη.

.

Η καθημερινότητα με τις κόρες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “ PopUp” είχε μιλήσει για την καθημερινότητα με τις κόρες της και το γάμο της.

« Όπως η μαμά βλέπει τέλεια τα παιδιά της, έτσι και τα παιδιά βλέπουν τέλεια τη μαμά τους. Γελάω πάρα πολύ, γιατί είναι αστείο, αν το σκεφτείς, αλλά είναι και τόσο γλυκό».
Όσον αφορά τη σχέση του συζύγου της με τις κόρες τους, είπε ότι ασχολείται πολύ με τα κορίτσια. « Είναι υπέροχος μπαμπάς. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου πέρα από σύζυγο».

Με τον Δημήτρη Μάζη είναι παντρεμένη από το 2009 αλλά είναι μαζί από το 2002. Για εκείνη το μυστικό μιας σχέση είναι η επικοινωνία. « Όταν υπάρχει επικοινωνία και η σχέση είναι ανοιχτή, δεν υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεραιότητα και των δυο τους είναι οι κόρες τους. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει στο Instagram με την Αντριάνα και Καλλινίκη, χωρίς φυσικά να φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved