Μπέττυ Μαγγίρα: Η κόρη της έχει ταλέντο στη ζωγραφική - Δείτε φώτο

« My little Picasso» , σχολίασε με περηφάνια η γνωστή παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η κόρη της έχει ταλέντο στη ζωγραφική - Δείτε φώτο

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν για την Μπέτυ Μαγγίρα η οποία παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open Tv.

Κάθε πρωί με τους συνεργάτες της παρουσιάζει όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz, με πολλά παιχνίδια και καλεσμένους.

Όμως , όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, έτσι και η Μπέτυ Μαγγίρα όταν τελειώνει την εκπομπή και τις συσκέψεις, επιστρέφει στο σπίτι και ασχολείται με τις κόρες της.

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγει τις πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά της και γενικά με την οικογένειά της.Περιορίζεται συνήθως σε insta stories δείχνοντας το πρωινό που της ετοιμάζουν οι κόρες τους,

maggira

ή τα γλυκά που φτιάχνουν.

maggira 1

Αυτή τη φορά μας έδειξε κι ένα άλλο κρυφό ταλέντο που έχει η μία της κόρη και δεν είναι άλλο από την ζωγραφική. Η περήφανη μαμά ανάρτησε την συγκεκριμένη ζωγραφιά που έχει θέμα το περιβάλλον σχολιάζοντας: «My little Picasso».

maggira kori

Ζωγραφική και παιδιά: Γιατί είναι σημαντική

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για να εκφράσουν αυτό που αισθάνονται και σκέφτονται. Η ζωγραφική δεν κρατάει απλά τα παιδιά απασχολημένα, αλλά τα ωφελεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους:

  • Βοηθάει το παιδί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του
  • Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού και στην εξάσκηση της συνεργασίας χεριού και ματιού
  • Βοηθάει το παιδί να ανακαλύψει πτυχές της προσωπικότητάς του
  • Συμβάλλει στην αύξηση της παρατηρητικότητας
  • Κάνει το παιδί πιο αποφασιστικό και τονώνει την αυτοπεποίθησή του

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει στο Instagram με την Αντριάνα και Καλλινίκη, χωρίς φυσικά να φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved