Μπέττυ Μαγγίρα: Σπάνια ανάρτηση με τις κόρες της - Δείτε τις μετά από καιρό

Όμορφες στιγμές με τις κόρες της στην Κύθνο!

Μπέττυ Μαγγίρα: Σπάνια ανάρτηση με τις κόρες της - Δείτε τις μετά από καιρό

Mε τις καλοκαιρινές τους διακοπές να έχουν ήδη αρχίσει, η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους βρίσκονται στην Κύθνο, όπως η ίδια αποκάλυψε και περνούν ξέγνοιαστες μέρες.

Η οικογένεια Μαγγίρα-Μάζη απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα και τις βόλτες τα απογεύματα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολύ δραστήρια μητέρα και απολαμβάνει να περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά της. Παρά το γεγονός, ότι φέτος συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar” και το πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, φρόντιζε πάντα να διαθέτει χρόνο για τα κορίτσια της.


https://www.instagram.com/p/CQJDDlXgj0L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, τώρα όλα τελείωσαν και οικογενειακώς ξεκουράζονται και γεμίζουν μπαταρίες για την νέα χρονιά.

Μια μικρή γεύση από τα όσα κάνουν και πώς περνούν μας έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μετά από καιρό φωτογραφίες των δύο κοριτσιών της, που όπως θα δείτε και εσείς, μεγάλωσαν πολύ.

Στην πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού, οι κόρες της ποζάρουν πλάτη και αγκαλιασμένες, με την ίδια να σχολιάζει: "L O V E ♥️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#family #love #love_is_what_we_need #summer #happy #sun ##greece".

Πάρτε μια μικρή γεύση από τα Μαγγιράκια στην gallery που ακολουθεί. Φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η Μπέττυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φέτος το καλοκαίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved